Модераторы: Чивас, stas, Мановар
О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5кацык писал(а):а место есть? хотя бы одно?

Всім добре провести час!

Kobzar писал(а):Здоровенькі були! Я дико вибачаюсь, але приїхати не зможу. Сьогодні стрельнув поперек. Не доїду. Дуже шкода, але викресліть зі списку.![]()
Всім добре провести час!

маю деякі справи. прожив 2 доби в машині на кордоні. машина поломана. ще такого не було щоб все за один раз - повороти пропали. бендікс в стартері буксує. щеплення - буксує. ще й прорвало патрубка на пічку і закипів. патрубка зробив - пічку зламав бо курва там такими хомутами заводськими затягнуто що ніяк зняти не міг
прийшлось поламати вихід з пічки
тепер на ремонті.
Romanoproddi писал(а):доктора самого може не бутимаю деякі справи. прожив 2 доби в машині на кордоні. машина поломана. ще такого не було щоб все за один раз - повороти пропали. бендікс в стартері буксує. щеплення - буксує. ще й прорвало патрубка на пічку і закипів. патрубка зробив - пічку зламав бо курва там такими хомутами заводськими затягнуто що ніяк зняти не міг
тепер на ремонті.
кщо Мановар на свою дупу візьме мене - то хіба що такий варіант. а до нього - автобусом. машину завтра жену до батюшки - потім за ремонт.

Romanoproddi писал(а):доктора самого може не бутимаю деякі справи. прожив 2 доби в машині на кордоні. машина поломана. ще такого не було щоб все за один раз - повороти пропали. бендікс в стартері буксує. щеплення - буксує. ще й прорвало патрубка на пічку і закипів. патрубка зробив - пічку зламав бо курва там такими хомутами заводськими затягнуто що ніяк зняти не міг
тепер на ремонті.
кщо Мановар на свою дупу візьме мене - то хіба що такий варіант. а до нього - автобусом. машину завтра жену до батюшки - потім за ремонт.
Андрюха, я так думаю,що візьме
Мановар ти де
Вся надія на тебе, привезти нашого доктора 
злий я карочє - во тільки ноги в литках відійшли. спати в машині впоперек сидінь 2 доби - то вбивство 
візьмуkruslan6 писал(а):Якщо твоя дуба згідна їхати зі мною,то з Рівного в Луцьку буду в 6,00 5 числа.Я за кермом.дружина за штурмана.Тобі залишиться розважати куму та подружку дружини.

Romanoproddi писал(а):якщо Руслан не проти - я до них пристану

Romanoproddi писал(а):
Мановар - дякую за пропозицію але якщо Руслан не проти - я до них пристану

Romanoproddi писал(а):просто в такому стані як вона є - не потягну Карпати.

У вас ДВА дня утрясти все орг.вопросы!
по пару глотков за тех, кто не смог приехать.... 

Вернуться в Клубні зустрічі, поїздки
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1