ВалераК59 писал(а):Volodumur
Машинка супер- на все случаи жизни !
я в неї все більше і більше закохуюсь,кожен раз посміхаюсь як сідаю за кермо:D
ВалераК59 писал(а):Volodumur
Volodumur писал(а):ВалераК59 писал(а):Volodumur
я в неї все більше і більше закохуюсь,кожен раз посміхаюсь як сідаю за кермо:D
igor.lisyukov писал(а):Volodumur
и тебе привет машинка класс
leopolis писал(а):Оце-вже по дорослому, нормальна чоловіча іграшка. Щось мені підказує, що про пузотьорку скоро забудеш (жарт).
Удачі!
.В мене руки чешуться Доку пузотьоркою зробити
,але мене мої(сім"я)не зрозуміють(недавно тільки Джетту відвоював)))Volodumur писал(а):leopolis писал(а):Оце-вже по дорослому, нормальна чоловіча іграшка. Щось мені підказує, що про пузотьорку скоро забудеш (жарт).
Удачі!
Дякую.В мене руки чешуться Доку пузотьоркою зробити
,але мене мої(сім"я)не зрозуміють(недавно тільки Джетту відвоював)))
vit писал(а):Volodumur писал(а):leopolis писал(а):Оце-вже по дорослому, нормальна чоловіча іграшка. Щось мені підказує, що про пузотьорку скоро забудеш (жарт).
Удачі!
Дякую.В мене руки чешуться Доку пузотьоркою зробити
,але мене мої(сім"я)не зрозуміють(недавно тільки Джетту відвоював)))
memberlist.php?mode=viewprofile&u=1361
ще один фанат по заниженню!

Volodumur писал(а):Після покупки(18.09 2012р) було багато чого зроблено,але багато чого ще треба зробити:).
Найближчі плани:
-решітка(моя поламана),може хтось має,бажано з великим значком,тоді відразу фари нові поставлю:)
-розібратися з бульбашками з бензонасосу
-розпилювачі і свічки накалу(зима попереду;>)
-задні гальма і підшипники(щось там гуде).......

vit писал(а):Volodumur писал(а):Після покупки(18.09 2012р) було багато чого зроблено,але багато чого ще треба зробити:).
Найближчі плани:
-решітка(моя поламана),може хтось має,бажано з великим значком,тоді відразу фари нові поставлю:)
-розібратися з бульбашками з бензонасосу
-розпилювачі і свічки накалу(зима попереду;>)
-задні гальма і підшипники(щось там гуде).......
чот я не зрозумів-це бензин чи дизель?
).Також мені сподобались ось такі Мерседесовські Моноблоки,як вам?Фото з інтернету
ODV_t4 писал(а):Верхні мають якусь мінімальну полку, на виліт трохи більші, мали би бути гарні![]()
На ступицу стануть?? Тре міряти!!
Volodumur писал(а):ODV_t4 писал(а):Верхні мають якусь мінімальну полку, на виліт трохи більші, мали би бути гарні![]()
От я на полку і повівся,а виліт (ЕТ) чи 32 чи 37,не зміг розгледіти,при тій самій ширині 7.Мали би сісти гарно))))
Продавець ,що торгує дисками сказав що мерсовські диски стають без проблем,але то таке треба міряти.

kruslan6 писал(а):Volodumur писал(а):ODV_t4 писал(а):Верхні мають якусь мінімальну полку, на виліт трохи більші, мали би бути гарні![]()
От я на полку і повівся,а виліт (ЕТ) чи 32 чи 37,не зміг розгледіти,при тій самій ширині 7.Мали би сісти гарно))))
Продавець ,що торгує дисками сказав що мерсовські диски стають без проблем,але то таке треба міряти.
Розболтовка дисків по маркам машин http://www.koleso-velo.od.ua/page11.html
та ширини діска та його диамерту для Т-3.Зеленім кольором-без проставок.жовтий- міряти,червоний- с проставками
Поздравляю!!!я в неї все більше і більше закохуюсь,кожен раз посміхаюсь як сідаю за кермо
Отличный выбор!
Будем коллеги по цеху!
Volodumur писал(а):Дякую за інформацію,а який всетаки стандартний розмір гуми на т-3?

PALЁNIY писал(а):Поздравляю!!!я в неї все більше і більше закохуюсь,кожен раз посміхаюсь як сідаю за кермоОтличный выбор!
Будем коллеги по цеху!
![]()

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4