Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Та сам думаю рано или нетМановар писал(а):темі ап, чи шо?
, мне только диски переставить и в бой. 

клберомандрій писал(а): А взагалі нові колеса скільки протектора мають
андрій писал(а):кажу клбери мають 5р.і написано маде франція

андрій писал(а):я також ще не перезувся.ще пару днів поюзаю.передні бріджі м+с (тіпо всесезонка) задні старожили клебери(12р.) Знайшов на зеленій-вул. у Львові така є.б.у клебери зимові по 550грв.за штуку 8мм.протектор -5р.гумі.брати чи ні незнаю на нові треба ще грошенят підзаробити...є ще сава зимова по760грв.нова цешка шото вибрати між новою савою чи б.уклбером

vit писал(а):андрій писал(а):я також ще не перезувся.ще пару днів поюзаю.передні бріджі м+с (тіпо всесезонка) задні старожили клебери(12р.) Знайшов на зеленій-вул. у Львові така є.б.у клебери зимові по 550грв.за штуку 8мм.протектор -5р.гумі.брати чи ні незнаю на нові треба ще грошенят підзаробити...є ще сава зимова по760грв.нова цешка шото вибрати між новою савою чи б.уклбером
сніг не застав?

Рыжий писал(а):vit писал(а):андрій писал(а):я також ще не перезувся.ще пару днів поюзаю.передні бріджі м+с (тіпо всесезонка) задні старожили клебери(12р.) Знайшов на зеленій-вул. у Львові така є.б.у клебери зимові по 550грв.за штуку 8мм.протектор -5р.гумі.брати чи ні незнаю на нові треба ще грошенят підзаробити...є ще сава зимова по760грв.нова цешка шото вибрати між новою савою чи б.уклбером
сніг не застав?
И у кого снег выпал

Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: Baidu [Spider] и гости: 1