Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Новая мулька от партии Регионов 

вчера подходили спрашивали у 2х ребят "экзитпольщиков" за кого голосуют на нашем участке больше всего, сказали "Удар" и "Свобода". Батькивщина и ПР намного меньше. КПУ посредине
О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5
сумно, нажаль помаранчева революція в найближчі 10 років неможлива...
loserbus писал(а):Всьо нормально , хохли народ терплячій , дітей з голоду жерти почнуть а на богів ніколи не повстануть .. Фу мля...
vit писал(а):loserbus писал(а):Всьо нормально , хохли народ терплячій , дітей з голоду жерти почнуть а на богів ніколи не повстануть .. Фу мля...
цікаво, ви звідкіля шановний? та з якою нацією себе утотожнюєте?
vit писал(а):у нас на форумі старі люди???

vit писал(а):loserbus писал(а):Всьо нормально , хохли народ терплячій , дітей з голоду жерти почнуть а на богів ніколи не повстануть .. Фу мля...
цікаво, ви звідкіля шановний? та з якою нацією себе утотожнюєте?
loserbus писал(а):Недавно валимав ключа. бо стартер зпрацьовував лише силовим продавлюванням при повороті,
ключ замовив новий але хочу вивести проводи і стартер запускати примусову при повернутому положенні ключа, і увимкненому контурі
Отже хто знає кольори проводів які треба замкнути для зпрацьовування стартера..
Дякую за відповіді... Дуже потрібно . на хламі (машині) їжджу рідко. але завтра хочу сімю вивезти по гриби .. ДАПАМАЖІТЄ
ой забув .
Хлам - Т4 2000 рік 2.5 бенз
loserbus писал(а):Народ допоміжіть.подивіться в себе які кольори проводів тре замкнути
Шкарпеткін просе.
Мановар писал(а):loserbus писал(а):Шкарпеткін просе.
Вадік?
Мановар писал(а):а шо старий нік твій забанили?чи забув пароль?
loserbus писал(а):Та ні я змінив прізвіще.забувяк курво як старе пишеться)))...

курва довбані виборці. мали б повагу. 2 доби не спав. 2 доби вдома не був. і не я один. а вони курва лише ледве 60% прийшли
а потім ниють що їм жизнь хрєнова
бабушки незрячі - видять. неходячі - літають
350 голосів - в жопу
переміг БЮТ. УДАР і СВОБОДА!!! -ті хоть морди начистять.
(лохі вони на Волині) 

Romanoproddi писал(а):мєнт

Мановар писал(а):пАкращення вже є просто не всі ще відчули
Попахує тим що треба брати в руки вили 
Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 10