Модераторы: Чивас, stas, Мановар

mijki писал(а):Це не мається на увазі абстрактно* брати чи не брати * брати то я братиму , але є вибір , тому й хочу обговорити з вами варіанти .Обсудити з майбутніми одноклубниками як не як ... надіюсь ...не з чужими ж ...
![]()
Мановар писал(а):приїдеш бусом на здибанку, вип"ємо і поговоримо....![]()

скіко я там дозріваю - якихось 2 місяці раптом ! 
Не може бути ! Без врочистого группосамоалкоголізування ?
)mijki писал(а):От фотко додаткове прислали . ( педаль гальм тіко здається поміняна ...
mijki писал(а):Ой та не требаскіко я там дозріваю - якихось 2 місяці раптом !

Мановар писал(а):mijki писал(а):От фотко додаткове прислали . ( педаль гальм тіко здається поміняна ...
ну і йух з нею з тою педаллю, ти їдь дивитись на кузов і слухати двіжок

kruslan6 писал(а):mijki писал(а):Ой та не требаскіко я там дозріваю - якихось 2 місяці раптом !
Прийшов,побачив-помацав-та купив.Чим довше вибираєш-тим дальше відкладується покупка...

mijki писал(а):[фотко додаткове прислали . ( педаль гальм тіко здається поміняна ...
Олександр t4. писал(а):mijki писал(а):[фотко додаткове прислали . ( педаль гальм тіко здається поміняна ...
.:
і пробіг ніби не мотано-перемотаний
Олександр t4. писал(а): т5 обійшовся з усим 1100грн.
Бамбр писал(а):Олександр t4. писал(а): т5 обійшовся з усим 1100грн.
Позвольте усомниться.
просто машина була оцінена в дуже смішну цінуmijki писал(а):Олександр t4.
Ми всі самі вирішуєм де нам зручніще та вигідніще чи не так ?![]()
Для мене простіще одне для вас інше , і кожен з нас по своєму правий , адже в кожного за плечима різний досвід та різні захцянки ...
можливо і так, бажаю успіху у купівлі

Олександр t4. писал(а):просто машина була оцінена в дуже смішну ціну

araxnid писал(а):http://www.autowereld.nl/volkswagen/tra ... tails.html прикольна бричка, тим більш буква "І" червона, то він явно не 102 кобили, а більше.
Мож *переробили папери* а може мотор ? Але тоді в документах в неї буде всеодно ВЕЛИКА кубатура стояти
( а це розтаможка-
)Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4