хоча зараз трохи холодно мірятись

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

ODV_t4 писал(а):а фотозвіт зустрічі![]()

vit писал(а):ODV_t4 писал(а):а фотозвіт зустрічі![]()
мона в сауне

завтра все почищу

Анка(от Рыжего) писал(а):Зате яка популярна тема! Як це у всіх наболіло! Ну дуже хочеться зустрічі, а привід знайдеться![]()
![]()
Мановар писал(а):garmas-vitaliy писал(а):мікроскопічні ше й криво то всьо
поміряємось "піськами"?![]()
.
. Тим більше, що я, по-перше, ніколи ще не був на зустрічах клубу, з багатьма хочеться познайомитись. А по-друге, маю всі шанси свалити за кордон на ПМЖ і вже звідти приїхати в любий момент буде непросто

Sepa писал(а):Оскільки тему вже і так засрали, то вже запитаю: може, дійсно організувати якусь зустріч? А привід, дійсно, знайдемо. Тим більше, що я, по-перше, ніколи ще не був на зустрічах клубу, з багатьма хочеться познайомитись. А по-друге, маю всі шанси свалити за кордон на ПМЖ і вже звідти приїхати в любий момент буде непросто

vit писал(а):Sepa писал(а):Оскільки тему вже і так засрали, то вже запитаю: може, дійсно організувати якусь зустріч? А привід, дійсно, знайдемо. Тим більше, що я, по-перше, ніколи ще не був на зустрічах клубу, з багатьма хочеться познайомитись. А по-друге, маю всі шанси свалити за кордон на ПМЖ і вже звідти приїхати в любий момент буде непросто
ти ж до нас збирався. мона маленький сейшен організувати! це не столиця, всі поруч!
. 12, 13 або 14 грудня, ще не знаю, коли завантажать. Правда, їду з пасажиром, назад теж з ним. Часу буде небагато, але, сподіваюсь, зустрінемось 
vizit-3 писал(а):vizit-3 писал(а):Але,Запад!!! В субботу нет праздника?![]()
хоть и харьковский 
а це хто? "рагуль"???Romanoproddi писал(а):vizit-3
в суботу не має. завтра велике свято.
Дякую, Рома!(а шо завтра можна відмітити?
)Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: Bing [Bot] и гости: 1