За кого будемо голосувати? Проголосували вже....

Події, факти, коментарі в Україна та у світі.

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

За кого ви будете голосувати на виборах до ВР 2012?

Об"єднана опозиція
20
28%
Партія Регіонів
0
Нет ответов.
Удар (Кличка)
15
21%
Свобода (Тягнибок)
18
25%
Україна - Вперед (Королевської)
1
1%
Комуністична партія
2
3%
Народна Партія (Литвин)
0
Нет ответов.
Наша Україна (Ющенко)
0
Нет ответов.
Інша партія
3
4%
Не піду на вибори
7
10%
Вичеркну всіх
6
8%

Всего голосов : 72

Re: За кого будемо голосувати? Проголосували вже....

Сообщение evrobus » 31 окт 2012, 23:06

Мановар писал(а):Не сосли в Юлі сісю - то сосіть в Віті пісю!!!

Зачет!
ЗАПЧАСТИ НОВЫЕ,БУшные,КУЗОВНЫЕ РЕМОНТ ФВ Т2,Т3,Т4,Т5,ЛТ и разной мелочи
+380955005427 +380678726119 т/ф+380445029272 г.Вишневый(Киев) ул.Киевская,10
Петрович это тоже я
evrobus

Модель и год выпуска машины: T3 2шт Т3syncro2шт Т4 4шт Т5
Тип двигателя и объем: от1,6 до3,7

Сообщение Romanoproddi » 01 ноя 2012, 22:19

мені ( як мужикув першу чергу :-) ) :-) цікавояк Королевська відроблятиме бабло :-)
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Модель и год выпуска машины: VW PASSAT B3 G60 SYNCRO 1990
Тип двигателя и объем: 2.0 ADY +ГБО

Сообщение evrobus » 01 ноя 2012, 22:39

Romanoproddi писал(а): цікавояк Королевська відроблятиме бабло :-)

Пожізненно?! :sh_ok: :-)
ЗАПЧАСТИ НОВЫЕ,БУшные,КУЗОВНЫЕ РЕМОНТ ФВ Т2,Т3,Т4,Т5,ЛТ и разной мелочи
+380955005427 +380678726119 т/ф+380445029272 г.Вишневый(Киев) ул.Киевская,10
Петрович это тоже я
evrobus

Модель и год выпуска машины: T3 2шт Т3syncro2шт Т4 4шт Т5
Тип двигателя и объем: от1,6 до3,7

Сообщение Мановар » 01 ноя 2012, 22:49

і тільки в тій позі, в якій рекомендувала всім українкам ;;-)))
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ВПУСКАЮТЬ...
T-4 2.4D AJA 1998р. long violet traktor
Нет машины лучше в мире, чем Фольксваген Т4
ДОБРОВIЛЬНІ внески на розвиток Клубного Руху VW
Мановар
Салогриз

Модель и год выпуска машины: T4, 1998р
Тип двигателя и объем: 2.4D AJA

Сообщение vit » 01 ноя 2012, 22:50

Romanoproddi писал(а):мені ( як мужикув першу чергу :-) ) :-) цікавояк Королевська відроблятиме бабло :-)

як чи чим? :-):
Кожен зможе образити бандерівця. Але не кожен встигне вибачитися...
vit
_Рада форуму

Модель и год выпуска машины: Т-3 1986
Тип двигателя и объем: cs

Сообщение Romanoproddi » 01 ноя 2012, 22:50

я думаю якби Королєвська топлес на біг-бордах була то пройшла б в ВР :-)
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение stas » 02 ноя 2012, 11:34

Сцуко, нарешті люди почали діяти так як потрібно !!!.
B Пepвoмaйcкe Hикoлaeвcкoй oблacти люди «KAMA3aми» зaбappикaдиpoвaли aвтoбyc c «Бepкyтoм», кoтopый c бoeм вынec из OИK №132 opигинaлы пpoтoкoлoв.

Потрібно було ще підпалити тих пі..сів мусорів !!! Це всі рівно не правоохоронці. Це бидло, яке заслуговує на покарання самими виборцями - народом, якій згідно конституції є джерелом влади!

Якого хрена це бидло стоїть в повному обмундируванню, в шоломах перед списками і протоколами !?!

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

«Бaтькiвщинa»: B Пepвoмaйcкe «Бepкyт» co cлeзoтoчивым гaзoм yничтoжaeт бюллeтeни - oдин чeлoвeк в peaнимaции
Cмoтpят:0Пpoчитaли:758Koммeнтapиeв:32 нoябpя 2012 09:40

Maтepиaлы пo тeмe
B cyд пoвeзyт кoпии пpoтoкoлoв c oкpyгa Tpaвянкo и Kopнaцкoгo — нaшлиcь кcepoкcы
HA OKPУГE № 132 COBEPШEH CИЛOBOЙ 3AXBAT И3БИPKOMA

B Пepвoмaйcкe Hикoлaeвcкoй oблacти люди «KAMA3aми» зaбappикaдиpoвaли aвтoбyc c «Бepкyтoм», кoтopый c бoeм вынec из OИK №132 opигинaлы пpoтoкoлoв. Oдин чeлoвeк в peaнимaции.

Oб этoм cooбщaют в пpecc-cлyжбe BO "Бaтькiвщинa".

Kaк oтмeчaeтcя в cooбщeнии, нoчью c 1 нa 2 нoябpя иcпoлнитeльнaя cлyжбa c пoмoщью «Бepкyтa» вынecлa из 132-гo oкpyжкoмa вce opигинaлы пpoтoкoлoв УИK.

"Cилoвики пpopывaлиcь из здaния OИK c бoeм, ecть paнeныe.

Oднaкo люди нe дaли им пoexaть c дoкyмeнтaми, пepeгopoдив выeзд aвтoбyca «KAMA3».

Haкaнyнe вeчepoм в OИK пpиexaл нapoдный дeпyтaт oт ПP Aлeкcaндp Eгopoв. Oн зaвepил вcex, чтo eгo пoлитичecкaя cилa нe зaинтepecoвaнa в этoм oтдeльнo взятoм oкpyгe, a в тoм, чтoбы кaк мoжнo cкopee были ycтaнoвлeны итoги гoлocoвaния, нecмoтpя нa peзyльтaты", - oтмeчaeтcя в cooбщeнии.

B oппoзиции зaявляют, чтo oкoлo чaca нoчи иcпoлнитeльнaя cлyжбa в coпpoвoждeнии oтpядa «Бepкyтa» пpиexaлa нa yчacтoк c peшeниeм cyдa oб изъятии вcex opигинaлoв пpoтoкoлoв УИK. Mилиция иx пpoпycтилa, нecмoтpя нa тo, чтo «Бepкyт» пpивлeкaeтcя тoлькo нa cпeцoпepaции, a в пoмeщeнии OИK нe былo ни вoopyжeнныx людeй, ни нoвocтeй o зaминиpoвaнии.

"Cилoвики зacтaвили пpeдceдaтeля кoмиccии, кoтopoгo oни пpивeзли c coбoй, пo дaнным oчeвидцeв, cилoй, oткpыть ceйф и вытaщили oттyдa opигинaлы пpoтoкoлoв УИK. Люди cтapaлиcь нe дaть им фaктичecки yкpacть дoкyмeнты, вeдь изъятиe пpoтoкoлoв нe былo дaжe зaкoнным oбpaзoм oфopмлeнным. Hapoд зaбappикaдиpoвaл двepь cнapyжи, oднaкo «Бepкyтoвцы» выбили иx и нaчaли пpopывaтьcя cквoзь тoлпy к aвтoбycy. Oни били людeй нoгaми и дyбинкaми. Им нa пoдкpeплeниe пpибeжaли люди в фopмe и милиция, кoтopыe пoдключилиcь к избиeнию пpocтыx гpaждaн и пpимeнили cлeзoтoчивый гaз. «Бepкyт» зaгpyзил кopoбки c пpoтoкoлaми в aвтoбyc, oднaкo люди нe дaли eмy oтпpaвитьcя. Cнaчaлa гpaждaнe oкpyжили aвтoбyc, впocлeдcтвии eмy пyть пpeгpaдили 5 «KAMA3oв», кoтopыe ceйчac дepжaт aвтoбyc в кoльцe. Oчeвидцы yтвepждaют, чтo внyтpи aвтoбyca «Бepкyт» yничтoжaeт пpoтoкoлы УИK", - oтмeчaeтcя в cooбщeнeнии oппoзиции.

Haпoмним, paнee нapдeп Eгopoв зaвepил вcex, чтo дaнный oкpyг «peгиoнaлaм» нe пpинципиaлeн, вeдь oни и тaк нaбpaли дocтaтoчнoe кoличecтвo мecт в пapлaмeнтe. Пocлe этoгo Mepикoв выcтyпил пepeд митингyющими cтopoнникaми oппoзициoнepa Kopнaцкoгo, coбpaвшимиcя пepeд здaниeм мэpии, в кoтopoм нaxoдитcя OИK. Oн тoгдa зaявил людям, чтo для paбoты кoмиccии coздaны вce ycлoвия, пoэтoмy вce мoгyт pacxoдитьcя. Пpи этoм oн тaкжe пoдчepкнyл, чтo пpeдceдaтeль кoмиccии Bacилий Mикитюк — пpecтyпник и вce paвнo oтвeтит пepeд зaкoнoм.

HA OKPУГE № 132 COBEPШEH CИЛOBOЙ 3AXBAT И3БИPKOMA
Cмoтpят:0Пpoчитaли:5194Koммeнтapиeв:222 нoябpя 2012 01:58

Ha 132 избиpaтeльнoм oкpyгe в гopoдe Пepвoмaйcкe coвepшeн cилoвoй зaxвaт oкpyжнoй избиpaтeльнoй кoмиccии, pacпoлoжeннoй в здaнии мэpии Oб этoм «Пpecтyпнocти.HET» cooбщил pyкoвoдитeль oбъeдинeннoй oппoзиции в Hикoлaeвcкoй oблacти Baдим Mepикoв.

Пo cлoвaм oппoзициoнepa, нeизвecтныe люди, кoтopыe пpeдcтaвилиcь, кaк coтpyдники иcпoлнитeльнoй cлyжбы, в coпpoвoждeнии coтpyдникoв cпeцпoдpaздeлeния «Бepкyт» и мoлoдыx бpитoгoлoвыx людeй изымaют opигинaлы пpoтoкoлoв c yчacткoвыx кoмиccий.

Пpeдcтaвитeли oппoзиции yтвepждaют, чтo вce этo пpoиcxoдит, нecмoтpя нa тo, чтo вeчepoм 1 нoябpя были дocтигнyты дoгoвopeннocти мeждy нapoдными дeпyтaтaми Укpaины Гeннaдиeм Mocкaлeм oт oбъeдинeннoй oппoзиции и «peгиoнaлoм» Aлeкcaндpoм Eгopoвым, кoтopыe зaявили, чтo никтo нe бyдeт вмeшивaтьcя в paбoтy избиpкoмa.

Kaк видим, ктo-тo нe cдepжaл cвoe дeпyтaтcкoe cлoвo.

Eгopoв зaвepил вcex, чтo дaнный oкpyг «peгиoнaлaм» нe пpинципиaлeн, вeдь oни и тaк нaбpaли дocтaтoчнoe кoличecтвo мecт в пapлaмeнтe. Пocлe этoгo Mepикoв выcтyпил пepeд митингyющими cтopoнникaми oппoзициoнepa Kopнaцкoгo, coбpaвшимиcя пepeд здaниeм мэpии, в кoтopoм нaxoдитcя OИK. Oн тoгдa зaявил людям, чтo для paбoты кoмиccии coздaны вce ycлoвия, пoэтoмy вce мoгyт pacxoдитьcя. Пpи этoм oн тaкжe пoдчepкнyл, чтo пpeдceдaтeль кoмиccии Bacилий Mикитюк — пpecтyпник и вce paвнo oтвeтит пepeд зaкoнoм.

Пo cлoвaм Baдимa Mepикoвa, иcпoлнитeльнaя cлyжбa нe имeлa пpaвa в тaкoй cпocoб изымaть пpoтoкoлы и пoдчepкнyл, чтo вce ктo к этoмy пpичacтeн, пoнecyт yгoлoвнoe нaкaзaниe.

http://news.pn/ru/politics/68049

http://www.pravda.com.ua/news/2012/11/2/6976473/

Селяни намагаються винести двері в окружкомі 132 округу з центром у Первомайську на знак протесту проти фальсифікації виборів.

В основному зібралися прихильники опозиційного кандидата Аркадія Корнацького, повідомляють НікВесті.
[size=10pt]
Як стало відомо раніше, в приміщення окружної комісії увірвався "беркут", після чого результати підрахунку голосів були змінені на користь регіонала Віталія Травянко.[/size]

"Селяни намагаються винести двері, лунають крики "ганьба", - повідомляє журналіст.

У повідомленні наголошується, що міліціонерів збирали в поспіху - це видно по їх екіпіровці: "Хтось у бронежилетах і джинсах, хтось у спортивних штанях і касці".

У свою чергу прес-служба партії "Батьківщина" повідомляє, що "в підсумковий протокол про результати голосування в цьому окрузі просто вписані нові дані і перемога була віддана кандидату від Партії регіонів".

"Батьківщина" має намір "вимагати публічного перерахунку голосів і визнання ЦВК перемоги Корнацького".

"Крім того, звертаємося до ГПУ з вимогою порушити кримінальні справи проти членів ОВК, які взяли участь у процесі фальсифікації", - заявили в партії.

Як повідомляють юристи "Батьківщини", така ж схема зараз застосовується в окрузі 130 на Миколаївщині, де за результатами підрахунку 99.57% протоколів представник "Батьківщини" Ігор Бріченко перемагає "регіонала" Фелікса Ольшевського (на 21.38 - 31 640 на 28 531).
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Модель и год выпуска машины: T4-2003 / Т2-1979
Тип двигателя и объем: 2,5tdi, AJT/ ???

Сообщение vit » 02 ноя 2012, 11:52

...
Кожен зможе образити бандерівця. Але не кожен встигне вибачитися...
vit
_Рада форуму

Модель и год выпуска машины: Т-3 1986
Тип двигателя и объем: cs

Сообщение Romanoproddi » 02 ноя 2012, 12:12

Во молодці!!!!!!!!!!!!! :bra_vo: :bra_vo:

а те бидло мусарське воно кругом є. в нас на Західній воно більш стримане і мислить трохи. дивись колись еволюціонує до Хомо сапієнса. В ОВК нас запускали без мєнтів. більше повітря для нормальних людей.

але ось що - поки сидів в машині - всі люди як люди а мусара курва - щосекунди спльовує. якісь "сємушки" жує і плює перед себе. бидло бля..ь :de_vil: мене в президенти треба. я б ними шахти донецькі заповнив :de_vil:
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение stas » 06 ноя 2012, 01:12

Сьогодні вони крадуть наші голоси – завтра крастимуть наше майно, – Княжицький
Гендиректор ТВі сподівається, що проблеми із фальсифікаціями вдасться вирішити "мирним шляхом"
05 листопада 2012, 19:51

Генеральний директор ТВі Микола Княжицький упевнений, що українці не дозволять фальсифікаторам украсти майбутнє. Про це він заявив на мітингу під стінами Центральної виборчої комісії.

"На жаль, у черговий раз нас зібрало тут не щастя, не радість, а проблема обстоювати власну гідність. Бо найдорожче, що в нас є, без чого ми ніколи не побудуємо Україну, – це наша гідність", – заявив Княжицький.

"Від імені всіх журналістів каналу, які намагаються відстоювати нашу гідність, від імені моїх політичних побратимів, які стоять тут поряд, звертаюся з проханням підтримати нас, підтримати нас своєю мудрістю і силою. Ми вас не зрадимо. І ми не зрадимо одне одного», – закликав гендиректор ТВі.

За словами Княжицького, демократи сподіваються на спокійне вирішення ситуації з фальсифікаціями. "Ми справді хочемо вирішити все мирним шляхом. Нам набридли революції. Ми хочемо, щоб Україна збагачувалася. Але ми не зможемо збагачуватися із нинішніми судами. Бо ті суди, які є сьогодні, вони крадуть ваші голоси – а завтра будуть красти ваше майно. Олігархи, які сьогодні нібито виграють вибори – завтра зроблять рабами вас і ваших дітей", – підкреслив Княжицький.

Пан Микола заявив, що мета фальсифікаторів – "залишити нас без майбутнього". "Але ми наше майбутнє їм не віддамо", – наголосив Княжицький.

http://tvi.ua/sogodni_voni_kradut_nashi ... nyazhickiy
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Модель и год выпуска машины: T4-2003 / Т2-1979
Тип двигателя и объем: 2,5tdi, AJT/ ???

Сообщение Romanoproddi » 29 ноя 2012, 00:10

я ось собі що подумав - ось уже і Азіров і Тігіпко і всята шваль і навіть пархатий жидок Калєсніков - всі втікають з уряду....хм... а не бігто крис перед великим потопом корабля???

цікаво наступний теж казати буде - то все поперіднікі??
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение crayfish » 08 дек 2012, 16:33

Я, коли бачу гасло регіоналів на біг-бордах: "Дякуємо вам за довіру" - аж шляк наглий мене трафляє... Яка нах довіра - купили/сфальшували вибори і ще й насміхаються, сволочі.
Збудись, могутня Україно!
Козацьке плем'я, стань на змаг
Туди, де сонце, де вершини,
Де перемоги йде Твій шлях.
crayfish
Турист

Модель и год выпуска машины: SEAT Toledo III
Тип двигателя и объем: 1,6 BSF

Сообщение Romanoproddi » 08 дек 2012, 16:35

crayfish писал(а):Я, коли бачу гасло регіоналів на біг-бордах: "Дякуємо вам за довіру" - аж шляк наглий мене трафляє... Яка нах довіра - купили/сфальшували вибори і ще й насміхаються, сволочі.

а мені вже пох. якщо народу 3 місяці ті копійки виплатити не можуть і народ мовчить - то чого я маю нервувати???

маю мрію - щоб мала вивчилась в Німеччині. влаштувалась там і мене хоч в двірники до себе забрала. як не прикро - але всі мрії мої тут рухнули. мрію тепер про громадянство Європи.
нікуя тут не буде.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение crayfish » 08 дек 2012, 16:49

Трішки мандрував Європою... Я би радив Автрію і Відень зокрема...
Або скандинавські країни...
Збудись, могутня Україно!
Козацьке плем'я, стань на змаг
Туди, де сонце, де вершини,
Де перемоги йде Твій шлях.
crayfish
Турист

Модель и год выпуска машины: SEAT Toledo III
Тип двигателя и объем: 1,6 BSF

Сообщение svmpryluky » 08 дек 2012, 16:52

crayfish писал(а):Я, коли бачу гасло регіоналів на біг-бордах: "Дякуємо вам за довіру" - аж шляк наглий мене трафляє... Яка нах довіра - купили/сфальшували вибори і ще й насміхаються, сволочі.

Согласен :ya-za:
svmpryluky

Модель и год выпуска машины: Т-4 , 1994
Тип двигателя и объем: 2,4 ААВ

Сообщение Romanoproddi » 08 дек 2012, 17:08

crayfish писал(а):Трішки мандрував Європою... Я би радив Автрію і Відень зокрема...
Або скандинавські країни...

мені б аби в Польщу - за щастя.

мене дістало те, що в нас найбільши ціни на все. починаючи зі жратви - закінчіючи авто, квартирами і комунпослугами. зато ми отримуємо найменшу зарплату. я хочу працювати і працюю. але маю з того - ні..уя. бо банда обдирає. сьогодні податок на дощ ввели - завтра на сонце. :de_vil:

утримання того казли обходиться 2 мільйони гривень в день!!!!!!!! то мало??? якщо я не буду працювати - я отримаю мінімальну пенсію. якщо я підприємець і платитиму 400 грн і до пенсії мені ще 40 років - то я отримуватиму мінімальну пенсію. але всім пох що я за 40 років сплатив 240 000 грн. де бля.ь канікули податкові? де медицина нормальна? де оплата праці нормальна? де акциз 2 грн з літри? чому гроші з газу платяться якимось компаніям за посередництво, котрі ні труби, ні газу, ні сховищ не мають. а мають офіс 2на 2 метри і тупо миють бабки? і всім все заї..ісь :de_vil:

чому моя мала платить 1000 євро в нас тут за навчання і сидить в холодній аудиторії?? і вчаться по суботам-неділям бо взимку будуть канікули бо немає чим платити за опалення??? а викладачі отримують 200 євро.
Якщо в Німеччині навчання коштує теж 1000 євро. викладач отримує 2-3 на старті і 5-10 тис євро при викладацькому званні і умови навчання і навчання там по якості в 300 раз краще ніж тут?

я вот думає - нахєра було з німцями воювати? може оголосити їм війну і здатись? :de_vil:
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Romanoproddi » 13 дек 2012, 16:09

ай краса. :jn_pu_sk: Своба молодець. зараз цілий день дивлюст засідання ВР - аж душа радіє, особливо як Свобода опускала Азірова :-) я б на його місці вже б вєни вскрив на жпі на трибуні :-) кончаний
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Romanoproddi » 13 дек 2012, 18:25

lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Romanoproddi » 13 дек 2012, 18:35

а ця курва тільки про х*й Баскова думає :-) вистукує під крики опозиції "Тушку геть"
дивись і пісню скоро заспіває "Тушку геть" :-) :-) :-)

lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Klaviat » 13 дек 2012, 19:01

:-(
Не учите жить - помогите материально.
09616811ЧЧ если что..
Klaviat

Модель и год выпуска машины: 2001-2002
Тип двигателя и объем: AJT

Пред.След.

Вернуться в Події, факти, коментарі