Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Обормот писал(а):3 года назад по такому объявлению платили по 15 долларев за автоместо.

На удивление БЕЗ ПРОБЛЕМ!!!! Но холодно в кабине
трындец.
чекаю порушення кримінальної справи на мене 
Пройти успел
.
придумают в следущем году
.
чуть не застрілився
,

sergiostr писал(а):а я вчора відкопувався,думав шо руки відваляться,ще і сніг мокрий знизу,
Ром а це не ти сніг продаєш,в ємаркеті об*ява :"продам сніг у районі дачного масиву Струмівка недорого 1 грн на мій номер тел. кількість не обмежена, самовивіз. реагуйте швидше виїхати не можу!!!!"
ні. я на початку живу. але погодся - Романюк все таки людина бізнесу і як мер вроді не поганий чувак. і сніг горнеться. тим більше ще стільки йогоніколи не було. я згадай як за Шиби, ой вибачте - Шиба-нутого, - то сніг ніколи не чистився і не посипався.
сто пудовоАнка(от Рыжего) писал(а):Обормот
а що за змагання мали бути?(з чого)
Да ,неприємність, але така ,що пережити можна!
жаль что соревнования пропустит.

crayfish писал(а):Помагав пожежникам гасити сміттєпровід на своєму 6-му поверсі. Він забитий вже кілька років - скарги в жек і прокуратуру нічого не дали - у них тільки відписки, що все зроблено. І от якась падлюка кинула недопалок у сміттєпровід - тяга там добра і то все спалахнуло. Приїхали пожежники і гасили то все цілим підїздом.

Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 10