Ха, ти якоiсь староi закалки.
Ща сама швидкiша полоса по новим правилам- права. Спробуй, тобi теж сподобаэться вона не гiрше чим тим вишеперечисленним-лiва

Ха, ти якоiсь староi закалки.

garmas-vitaliy писал(а):wolf
таке враження ,що ти з Умані або тих районів (по словах,виразах)

sergiostr писал(а):та я і сам таких балванів не переварюю

wolf писал(а):sergiostr писал(а):та я і сам таких балванів не переварюю
а шо у вас теж э такi?![]()
як що так, то нашi регiони схожi чимось)))![]()
а є і такі ледве повзуть, маршрутчики, це взагалі інші правила 
Мановар писал(а):GTA![]()
Romanoproddi писал(а):вот такое всехда вожу с собою. никаких проблем

Инженер писал(а):Решил открыть эту тему, что б все могли написать в каких разводняках на дороге учавствовали. И начну первым. Меня сегодня хотели развести по старой схеме : все происходит во дворе, передомной стоит машина , я паркуюсь за ней метра два, пришел через 5 мин., открыл машину, поставил коробку в машину, сел за руль, подходит тело и говорит, что я ему машину поцарапал, но говорит не уверено , я отьезжаю , тело подбегает и стучит по стеклу распашенки, останавливаюсь тела нет, жду, выходит метров десять от машины и стал, говорит куда я петляю (при этом не подходит ко мне)... Второе тело с другой стороны стоит и ждет пока я выйду выяснять что к чему. Короче я уехал , но очень пожалел что нету в машине биты... Вот так вот.
Romanoproddi писал(а):wolf
так. я справа їду на випередження останнім часом постійно. тому і їжджу з постійно ближнім світлом.
sergiostr та ти знаєш останнім часом замітив що люди на Жигулях набагато культурніше і правильніше їдуть як на тих джипах. Особливо біситьповедінка блондинок на джипі марки "Насосала 4х4"
Нещодавно, як ще не було снігу їду по місту (трохи спішив) тут перед мною нексія їде 50км, я їй бі-бі-бі, дальнім а так тягнулось метрів 70, потім ледве зіпхнув того мудака на праву полосу, - доїжаю до світлофора - пішоходного, той
обганає всих справа і проїжає на червоний,
включає задню і стає на самом пішоходному передімною, потім зелене світло - той стоїть, я ж знов фари - сигнал, через десятку секунд той рушив і почав підрізать і вилять - чуть не зачепив його, потім той як наступив, я не догнав, тому планую купити собі регістратор і ....

. Як я оцінив переваги 2,5 після 1,9!!! А мудаків таких, нажаль, вистачає
. Якби знати, що воно буде виробляти далі (я про Сашину ситуацію), то можна було б ще на світлофорі морду бити 
Вернуться в Юридичні посилання та роз"яснення
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1