і зомбоящик дивитисьМодераторы: Чивас, stas, Мановар
і зомбоящик дивитисьБус-це стиль життя, а кого чи що возити кожен вирішує сам: чи місце заднє своє, чи табун дєвок(правильніше), чи ще щосьRomanoproddi писал(а):Romanoproddi писал(а):
жалко буде такі гроші на буса викидати а толку з нього?
дивна позиція
та не дивна. повітря возити?

талантRomanoproddi писал(а):кароче - однією рукою КПП на місце поставив

russo69 писал(а):талантRomanoproddi писал(а):кароче - однією рукою КПП на місце поставив
Привычка владельца "пузотерки"- За пять лет в КПП не лазил, хоть коробас и полуубитый,но не разваливается
Это же БУСЯ!!!
Бус-це стиль життя, а кого чи що возити кожен вирішує сам [/quote]russo69 писал(а):

пузотьорка блін
то не казьонною Казелью мішки з цементом додому возити 
а шо? Хтось бачив?

Майже 2 година палив соляру і щеплення, а ті гроші що мені давали в знак подяки віддав назад малому на цукерки. А рідний!!!!!! батько навіть не потурбувався, як там дружина з лікарні з дитиною, з валізами буде добиратись до дому....я в шоці 
Віддячили продуктовим пайком. Ну і як завжди нікому було і нічим зафоткати працюючу ластівку-танк.Анка(от Рыжего) писал(а): Ну і як завжди нікому було і нічим зафоткати працюючу ластівку-танк.

Анка(от Рыжего) писал(а):vit
не можливо бути за рулем тягнути, і фотографувати одночасно. А інші своєю машинкою займаються. Вільних людей нема. А коли є (наприклад я), то теж процесом допомоги зайняті і згадуєш, коли вже все позаду.

vit писал(а):Анка(от Рыжего) писал(а):vit
не можливо бути за рулем тягнути, і фотографувати одночасно. А інші своєю машинкою займаються. Вільних людей нема. А коли є (наприклад я), то теж процесом допомоги зайняті і згадуєш, коли вже все позаду.
усьо можливо!![]()

Згадався один випадок.Пару років назад стояли палатками під Євпаторією.Машин 3-4 за тиждень витягнув з піску.А от близько 11-ї вечора(йому повезло що ми не спали) підходить чоловічок і просить його витягти.Підійшов до його буса Т-4,а він зарився в пісок по самі помідори,однім словом відкопали його,піддомкратили,підклали якісь дрова,порвали троса але витягли.Я думаю радощів йому не було меж.В знак подяки було презентовано таку рибину до пива(фото доказ додаю),а мій малий був на сьомому небі, бо перед цим він захотів риби,а в Євпаторії ми толкової не знайшли.Звиняйте за многа букафф.Анка(от Рыжего) писал(а):Сергій теж вчора вечором витягав бусю (подробиці не розказав). Віддячили продуктовим пайком.
ну я ж знайду гірше буде
і міняти на іншу.Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 10