Олександр t4. писал(а):Толік
а якщо із якоїсь шкоди, щоб більше кіловат було? на мою думку може краще зробити, чим купляти не знаєш що
Толік писал(а):є варіант за 800$ голий мотор з головою, кажуть стоїть на свіжопригнаній машині, рідний пробіг 230тис, можна завести, провірити, подивитись, послухати і т.д., а потім купувати... що скажете...?
Sepa писал(а):Толік писал(а):є варіант за 800$ голий мотор з головою, кажуть стоїть на свіжопригнаній машині, рідний пробіг 230тис, можна завести, провірити, подивитись, послухати і т.д., а потім купувати... що скажете...?
Ціна шикарна. Якщо можна його спробувати, то чому б ні? А свій зможеш потім зробити і продати, або продати, як є та трохи грошей повернеш.

sobakabarabaka писал(а):Якщо під заміну дриг, то краще за 2.4 шукати з пасЦата 1.9тді , там і поні веселіші..... я так думаю

Толік писал(а):є варіант за 800$ голий мотор з головою, кажуть стоїть на свіжопригнаній машині, рідний пробіг 230тис, можна завести, провірити, подивитись, послухати і т.д., а потім купувати... що скажете...?
sobakabarabaka писал(а):Чивас
Так то ж ракета буде

Чивас писал(а):Это если коробас подкинуть правильный, а так ничего особенного не произойдёт! скорость не изменится, набор высоты останется прежним! Изменится только длина при прыжке с места

как делы с мотором? 
О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5кацык писал(а):7я января уже былокак делы с мотором?
NaliK писал(а):Шось, я темпу провтикав. Свого планую продати.
vit писал(а):NaliK писал(а):Шось, я темпу провтикав. Свого планую продати.
що продати?
так створи темку!
Вернуться в Дизельные двигатели
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0