Модераторы: Чивас, stas, Мановар, кацык
sobakabarabaka писал(а):Наупаки написано.

Sepa-рулит!У меня в армии такая кликуха была. 
меня с первого курса института (1997 год) так называют. Вот уже 15 лет. Даже жена меня так называет 

sergiostr писал(а):я би краще дивився високого,того шо 96 рік то я би не радив,без реєстрації добавляй приблизно 2000 єврейчиків,а в SEPA глянь
uborka писал(а):на неделе поеду смотреть.

uborka писал(а):NaliK писал(а):На бус клубе обхаяли.
думает здесь дешевле. Ну-ну...
Я прежде чем что-то покупать,собираю инфу из разных источников.Уверен,что это правильное решение.А насчёт того,что здесь дешевле-так совсем нет. Давно понял,что за мой бюджет не найти то,что я хочу.Вот и прошу помощи в выборе.
Хоч шукати звичайно треба.
. На кордоні хотять все більше грошей, потім самі ж здають ментам, а потім ще й по дорозі менти жити не дають (неблизький світ від кордону до Києва).
.Vova-VW писал(а): Правда якщо ти збираєшся ввезти машину в Україну і не вивозити то потрібно вирішити питання про вїзд тобто щоб не реєстрували що машина вїхала на територію України. Це робиться коли заїзджаєш на митницю.
такі даvit писал(а):Vova-VW писал(а): Правда якщо ти збираєшся ввезти машину в Україну і не вивозити то потрібно вирішити питання про вїзд тобто щоб не реєстрували що машина вїхала на територію України. Це робиться коли заїзджаєш на митницю.
такі да
. Тільки як сам буду вписаний (чи як власник, чи як співвласник) то менти по дорозі від кордону до Києва не будуть
. Бо мав випадок, коли ті, хто мені "допомагав" на митниці, самі ж мене ментам і здали. В результаті - штраф 8600 грн і купа тяганини з митними органами. Добре, що хоч машину не конфіскували. А так хоч безпечно буду по території України їхатиvizit-3 писал(а):uborka писал(а):на неделе поеду смотреть.
Будет здОрово, если машина останется в Клубе!

Вернуться в Продаж, купівля автомобілей
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1