Модераторы: stas, Мановар, кацык, Or4ik

Romanoproddi писал(а):я теж хочу чимсь таким зайнятись

Ух ты! У тебя под кузовом и "пассажирский" полик стоит?
Не знал... думал- просто лист металла для ящика...vovat2 писал(а):Romanoproddi писал(а):я теж хочу чимсь таким зайнятись
Надумаеш - допоможу.Разом

якби раніше знав - то частий гість був би. через Устилуг колись 2 роки по 3 рази на тиждень відкатавRomanoproddi писал(а):vovat2 писал(а):Romanoproddi писал(а):я теж хочу чимсь таким зайнятись
все в бабло впирається.
vizit-3 писал(а)::sh_ok: Ух ты! У тебя под кузовом и "пассажирский" полик стоит?Не знал... думал- просто лист металла для ящика...
Romanoproddi писал(а):приїдемоякби раніше знав - то частий гість був би. через Устилуг колись 2 роки по 3 рази на тиждень відкатав

vovat2 писал(а):vizit-3 писал(а)::sh_ok: Ух ты! У тебя под кузовом и "пассажирский" полик стоит?Не знал... думал- просто лист металла для ящика...
Це де?
vovat2 писал(а):Всім привіт.Після швидкої покупки авто почалися робочі будні.Першим ділом було знято все що знімається,остальне зрізали.Двигун застукав на 5 день після покупки але це вже прогрес,перший мій бусік доїхав до нотаріуса а від нього на тросі додому.Привик.Так як з фотіка фото не проходять то і показати більш нічого.Далі буде.
vovat2 писал(а):Romanoproddi писал(а):vovat2 писал(а):Romanoproddi писал(а):я теж хочу чимсь таким зайнятись
все в бабло впирається.
Бабло піде потім,зараз підготовка.
Romanoproddi писал(а):Ти круче Чака Норріса

Вернуться в Восстановление Т-3
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0