Romanoproddi писал(а):100 баксів
-100 грифаків за 1 штюк ржавий капОтЕ !
- мну оптам брать - мноха капота нада !

Модераторы: Чивас, stas, Мановар, garmas
Romanoproddi писал(а):100 баксів

Romanoproddi писал(а):та купи одного капота і на ньому малюй.
карочє намалюй на капоті квадрат Малєвіча і не парся.

Romanoproddi писал(а):виріж лобзиком з фанери капота.

тренуйся для початку на дверях гаражаRomanoproddi писал(а):стразами Сваровскі теж будеш робив?тренуйся для початку на дверях гаража

garmas-vitaliy писал(а)::jn_pu_sk:
Давай уявимо що ти типу жирний клієнт а я тіпу солідний старий спец автоаерографії
і ти типу прийшов до мене і замовляєш мені капот на свій Т4ик. ...
ну і або показуєш мені папірець того що ти на капоті хочеш мати або виражаєшся вербально ...
а я уявлю що ти мені реально платиш і я виконую реальний заказ !
Чого бажає твоє серце ?
думай ...

Romanoproddi писал(а):ну то тобі треба підсідати на наркоті або алкоголь. вибирай. всі таланти під кайфом створювали свої креативи

...все,тема мені не цікава.... 
Romanoproddi писал(а):я й кажу що дунути треба![]()
garmas-vitaliy писал(а):mijki
художник малює те,що відчуває,що хоче! це пецифічені ,зачаровіні,своєрідні індивіди... ... ти хочеш якісь картики,поштовху думок тощо... який ти тоді художник....все,тема мені не цікава....
тему дай любу , а остальне то вже моє діло ... я до чого це веду... - не я вибираю тему а саме ТИ ( хтось інший ) , щоб мені було над чим добряче попрацювати ( креатив ) , бо як я собі сам тематику вибиратиму то ЦЕ буде занадто просто !
?
( приклади тем - флора, фауна , аніме , фільми, літературні твори , фентезі ітд.
)
! А потім прочухана дістати за зіпсоване авто
?!! Ні, ні ,таке тіко після роботи !

Гмм , ну як тобі пояснити ....тему дай любу , а остальне то вже моє діло ... я до чого це веду... - не я вибираю тему а саме ТИ ( хтось інший ) , щоб мені було над чим добряче попрацювати ( креатив ) , бо як я собі сам тематику вибиратиму то ЦЕ буде занадто просто !
Хоча не хочеш не треба ! Заважке прохання напевне?
![]()
( приклади тем - флора, фауна , аніме , фільми, літературні твори , фентезі ітд.
)
дунути на роботі! А потім прочухана дістати за зіпсоване авто
?!! Ні, ні ,таке тіко після роботи !
![]()
від вас тільки потрібно зробити *типу заказ* щоб я дістав *основну нитку* навколо котрої крутитиметься моя подальша робота .
Фотку цього *тренування* викладу тут !
та невдовзі можна буде розпочинати
...

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0