... розміри не точні... треба підберати, так як на швидку ногуgarmas-vitaliy писал(а):просто,але читабильне... розміри не точні... треба підберати, так як на швидку ногу

Марко писал(а):Надпис попробуйте не контуром, а повним шрифтом, верхній шрифт розтягнути по ширині прапору, коло лого-буса надпис забрати зовсім і нижній шрифт (Український клуб любителів бусиків ФВ) трохи інакший.
Тоді вийде оригінальний, читабельний і інформативний неперевантажений прапор . я так думаю
Romanoproddi писал(а):я ось так думаю - боковий шрифт прозорий убрати. буса розтягнути по ширині і висоті, щоб було чітко видно що то бус. адреса там є.
а Український клуб.......Фольксваген - розбити на дві частини. одну вверху прапора а другу частини знизу і тоді вийде великими буквами і читабельно
Мановар писал(а):сильно не копайте...
а якщо взяти зверху синю смугу (на ній жовтими буквами текст), знизу жовту смугу (на ній синіми буквами текст), а посередині по всій ширині прапора біла смуга-фон (ширша від синьої і жовтої), а на ній синій логотип
хтось накиньте як буде виглядати
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 24