jaroslav писал(а):Потрібна допомога. На Т4 2000р. (1,9 ABL) перед пуском двигуна загоряється жовта лампа свічок накалювання і відповідно звучить голосове сповіщення. Тепер все є крім сповіщення (як коли) та сповіщення звуковим сигналом нагадує вже при русі автомобіля. Це слід вважати як повідомлення про помилку чи просто щось з контактом і де тоді дивитися? Що скажете?
,а зара той дротик шо на колодки іде десь переламався,і коли руль до кінця вивертаїш починає пищати 
garmas-vitaliy писал(а):і у мене теж.... харить... де замкнути,щоб не пищало...

. Потрібно буде знову активувати.Sepa писал(а):Я зробив ще простіше - підключив комп і вимкнув функцію сповіщення зносу колодок. Провода не замикав. Нічого не пищить. Але, щоправда, тепер купив знову колодки з датчиками.... Потрібно буде знову активувати.
ножичком чик і все готово

Sepa писал(а):Я зробив ще простіше - підключив комп і вимкнув функцію сповіщення зносу колодок. Провода не замикав. Нічого не пищить. Але, щоправда, тепер купив знову колодки з датчиками.... Потрібно буде знову активувати.
, думав що перестане пищать, це-ж додуматься до такого.... 

, заїзджай завтра - подивишся, от тепер треба щоб ще й світили 

ПОПРИГУН писал(а):сьогодні поставив туманки, всунув туди ксенончик який вже давно чекав своєї черги
SV33 писал(а):датчик менял -ноль эффекта.

Вернуться в Электрика и электроника
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0