Цікаво глянути як відзивається про все це світова преса і що там по ящиках кажуть. Хоч думаю що задоволених мало раз всі так почали оправдовуватись. Та особисто я категорично проти такого лайна, в любій команді!

Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Цікаво глянути як відзивається про все це світова преса і що там по ящиках кажуть. Хоч думаю що задоволених мало раз всі так почали оправдовуватись. Та особисто я категорично проти такого лайна, в любій команді!

Vova-VW писал(а):То вирішіть хто чемпіон та й дивіться цю шнягу самі.

Та що з точки зору преси мав робити Себ? тупо їхати заді так як Розберг? тоді це навіть не лайно, це повний піз...ец. пацан їде заді, нудиться, проси обгону, а Браун: їдь заді так треба. Я думаю що довбане ФІА і старий пес Берні мають щось з цим робити, щоб я сам тлять! не їхав 
Vova-VW писал(а):Та що з точки зору преси мав робити Себ?
Vova-VW писал(а):Вебер нехай робить вибір, чи він такий лох як Маса чи нехай щось шукає.....
. Сильнейший должен быть первым!. А так как сделали, это не гонка, а 
foma63 писал(а):Последняя гонка ОЧЕНЬ не понравилась. Сильнейший должен быть первым!. А так как сделали, это не гонка, а

garincha123 писал(а):де є великі гроші там уже спорту немає.

VITALKA писал(а):Після гран-прі Малайзії зклалось таке враження що хтось дуже великі гроші ставить на тоталізаторі на когось з пілотів. Можливо це старий Берні?!
VITALKA писал(а):Після гран-прі Малайзії зклалось таке враження що хтось дуже великі гроші ставить на тоталізаторі на когось з пілотів. Можливо це старий Берні?!
Якщо він вже до тепер не наївся, то і перед смертю не надихається..........
Мановар писал(а):в неділю ГП Китаю...
в мене гнітющі передчуття про гнилу гонку

В Малайзии Себастьян Феттель фактически признал, что отплатил Марку за предыдущие противоречивые ситуации, происходившие между напарниками по Red Bull Racing в прошлом.
Сейчас этот форум просматривают: Baidu [Spider] и гости: 0