garmas писал(а):скоро будуть наліпки
Хороша новина

Модераторы: Чивас, stas, Мановар
garmas писал(а):скоро будуть наліпки

скільки там бабла і куди? мені 100500 штук. обклею всю машину
сука курва й*баний Автодор. в мене ричаг задній лопнув. завтра на евакуатор машину
був би Таз - то ловив би в кюветі себе. а так вперлось в кузов і все.

.... завтра йду давати на друк 
Romanoproddi писал(а):давай. всі 10

Romanoproddi писал(а):мені бідьше подобається - "Владо - дороги зроби, бо ми прийдемо пішки, щоб дати вам пі*ди"

Romanoproddi писал(а):мені бідьше подобається - "Владо - дороги зроби, бо ми прийдемо пішки, щоб дати вам пі*ди"

ну раз так - то не плодіть дітей. нєкуй їм тут мучитись, раз не можете відстояти свої права і збудувати нормальну країну.

я за місяць поміняв два наконечника, шрус, сполучник, про погнуті диски, гулі на колесах я вже мовчу. Я пропоную окрім того що клеїти наклейки ще подавати заяви в суд на автодор. Я розумію що це бред, але якщо по всій Україні буде десятки тисяч заяв то це теж буде їх напрягати. Нехай ці суди хоч щось розглядають.Romanoproddi писал(а):а я не зрозумів? на форумі 3 тис чоловік і лише 2 людини наклейки ліплять?? далі пасивно в подушку соплі спускати будете??ну раз так - то не плодіть дітей. нєкуй їм тут мучитись, раз не можете відстояти свої права і збудувати нормальну країну.
![]()
![]()
![]()
в нормальній країні Автожор вже б давно бакротом був би від поданий судових скарг. а тут - понию з сусідом за пляшкою і хватить![]()

Vova-VW писал(а): Я розумію що це бред, але якщо по всій Україні буде десятки тисяч заяв то це теж буде їх напрягати. Нехай ці суди хоч щось розглядають.
stas писал(а):Vova-VW писал(а): Я розумію що це бред, але якщо по всій Україні буде десятки тисяч заяв то це теж буде їх напрягати. Нехай ці суди хоч щось розглядають.
Самий дієвій спосіб... судовий троллінг.....
І масово ходити на суди всім.
в зв'язку пошкодженням автомобіля на бездоріжжі, і долучати ці довідки до заяв в суд.

Vova-VW писал(а):А ще краще перекривати ці так звані "дороги" тобто напрямки бо доріг як таких не існує. Підїхали пару машин до колдобин і там зупинились в ряд в зв'язку з неможливістю проїзду, і так робити по всій країні!!!

Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1