evrobus
Десь були цифри,що у нас вартість дорожча чим в Китаї в три рази і чим в Європі в півтора.
А що тут дивного? Ти знаєш яку армію людей ця дорога годує......... тому і на асфальт грошей не вистачає.
Модераторы: Чивас, stas, Мановар
evrobus
Десь були цифри,що у нас вартість дорожча чим в Китаї в три рази і чим в Європі в півтора.
Vova-VW писал(а):Ти знаєш яку армію людей ця дорога годує..
evrobus писал(а):stas писал(а): гроші на ремонт доріг беруть із сплаченої НАМИ частини вартості бензину. Ці гроші мав-би розподіляти янузаров... І я дуже сумніваюсь, що вони в повному обсязі надходять до дорожників.
Сто процентів!А за що їх тоді ненавидіти?За два рублі дорогу не полатаєш.А збудувати...то зовсім утопія.Десь були цифри,що у нас вартість дорожча чим в Китаї в три рази і чим в Європі в півтора.
evrobus писал(а):Vova-VW писал(а):Ти знаєш яку армію людей ця дорога годує..
Ось з цієї армії треба і починати!!!!А не з ментів ,автодору і т.д.

Romanoproddi писал(а):garmas
готуйся брате. ходять слухи, що тих, хто має такі наклейки вже в список вносять. :pa_la_c
П

сьогодні ті дебіли засипали ями дууууже крупним щебенем
ну я розумію зима - асфальт не покладеш. так 20 градусів на дворі і сухо!!!!!!
я не витримав. став. опустив вікно і крикнув їм, " то дуже пи*датий асфальт хлопці, Європа курить нах!"
де дороги?

Просте питання накуя це робити??? Ще бачив сьогодні в іншому місці як шутром засипали ями, не витримав і сказав що поріжу їм нах. колеса за таку роботу, вони як завжди почали нити що грошей нема, а в мене на заправці тлять! гроші платити на дорожній збір є! Може я їм ті гроші що на дорожній збір знімають буду шутром давати!!! Повбивав би сцук 

В мене вже нервів на них не хватає
Тільки сцуки то і роблять що порожняки ганяьть. Десь не десь полатають основні дороги, а на другорядні і шутру вистачить..........garmas писал(а):їхав на Львів через Стрий і назад... Дньом ще можна якось обминути... Ввечері-очкО просто... Біда...

казли*и грьобані

Romanoproddi писал(а):вчора такий вітер поривчастий. я по тій кончаній Дубнівській трасі їду. яма бах. яма друга - приспускається трохи з мого вікна вітровик - вітер вириває і курва лише в дзеркалі побачив як він об асфальт і розлетівсяказли*и грьобані
![]()
![]()

Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1