гонка мені несподобалась крім моменту макларенів і росберга

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Мановар писал(а):себ просто з..бав, а от кого потрібно у відставку то це Домінікалі....
гонка мені несподобалась крім моменту макларенів і росберга
Це ж не Домінікалі винен що Феррарі неповезло
себ просто з..бав,
Як не крути але в цій гонці Себ всіх порвав без всяких "муток" хто б що не казав. Ну а Веберу звичайно знову хтось помішав і він позорно пропустив на останньому колі пілотів команд що явно слабші за Редбул. 
Vova-VW писал(а):Це ж не Домінікалі винен що Феррарі неповезло
garincha123 писал(а):веберу мабуть пора на пенсию. как и массе. два самых больших разочарования. и уже какую гонку
Vova-VW писал(а):Про Вебера не скажеш що він безхребетний, скоріш за все в нього якісь внутрішні проблеми на фоні того що він реально не може конкурувати з Себом, а може і роки
, контракт просто так не розірвеш бо багато відступних платити треба...foma63 писал(а):Сегодня квалификация. Посмотрим. Никак не дождусь июля, хочу ещё раз поехать в Венгрию на Ф-1 посмотреть вживую.
Друже який приблизний бюджет поїздки?
foma63 писал(а):Я, чисто на Ф-1 не еду. Сначало на озеро Балатон к знакомым, а потом на гонку. Посчитать чисто за гонку не смогу. Билет на саму гонку на МЕСТЕ приблезительно 100-150 зелёных. Но это не самые хужие места.

Мановар писал(а):Алонсо молодець, вболівав за Феррарі.... але хотілося щоб Кімі порвав всіх
Vova-VW писал(а):
Гонка цікава, дивлюсь Формулу вже двадцять років, та ще не було такого щоб команди які виграють кваліфікацію по ходу гонки були в такій жопі. Хоч в загальному цікаво.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0