Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Рувіль курча
поміняв сайлентблоки на ричагу. заварив тріщину на кріпленні перенього сайлента на балці.
курва порвало там, бо всунули мені жОпельовські сайленти цільносплавні. замінив опорний підшипник і подушку
а перед зимою перебирався.
гандони
питаю пам*ятники робите? - ні. з Тернополя? - ні
марозиться. ну я подумав що номером помилився
хотів Ялинковичу пам*тника посмертно на золотому унітазі заказати 
Дякую Sepa! Сєрий велике тобі, Леськівське

ПОПРИГУН писал(а): Дякую Sepa! Сєрий велике тобі, Леськівське![]()

Vova-VW писал(а):Хочете знати Какие новости? Доповію: В даний час я знаходжусь хрен знає де відт України,пя'ний як вуууууж, а завтра в 9.00 я маю бути вАеропорту в Барселоні бо в мене літАк (їхати треба сто з хріном км) але пацани кажуть не сци довезем,хоч всі![]()
Пишу я з я так поняв свогоо ноутбуа, тобто вже свого, бо з п'яну сказаВ що мому малому треба якись ноут, пацани сказали ясно і через піів годинНи пацани в мене в руках ноут Ноутбук HP ProBook 4510s в окуєнному стані. Напитання що? де? звідки? Почув коротке: нехай тебе це не ібе, біжи за фляшкою. Я біжу, чим це закінчиться, і як я попабу в аеропорт куй його знає ? короче ирония судьбы, или с лйогким паром. Дай Бог хоч на Паску до дому попасти...........
О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5Vova-VW писал(а):Як не відрубаюсь то ще непишу.

кацык писал(а):только что ехал по одному из наших длинных "проспектов". на одном из перекрёстков 4 машины ГАИ, одна скорая, тормозной путь метров 20-25 и дэу без лобового стекла. на асфальте в луже крови лежал парень лет 25, гладя его сидел его друг или брат. я не знаю кто. из-за какого-то хуйла, который ехал не 60 км в час, не стало чьего-то сына, брата, друга...
таких ситуаций конечно много, и они происходят каждый день... я к тому пишу, что ребята, не ездите быстро, ну или хотя бы будьте предельно внимательны. ваше превышение, или невнимательность может стоить кому-то жизни
+100%
я як відкрив капот - ностальгія
карочє буде заміна двига. так що скоро дерибан двига ПГ з РОБОЧОЮ турбіною!!!!!
купи Жо-шіїсєть 

crayfish писал(а):Зранку загрузився, хлопці водії сказали, що із не проштампованою польською візою в Німеччину не їхати - бо зупинить цоль і депортація, тож я поїхав в Шегині, перейшов пішки в Польщу, одразу вернувся і тепер, приїхавши додому чекаю 11-ї години. Вночі поїду на кордон, печатка вже стоятиме іншим числом і я зможу їхати до німців.
vizit-3 писал(а):кацык писал(а):.... я к тому пишу, что ребята, не ездите быстро, ну или хотя бы будьте предельно внимательны. ваше превышение, или невнимательность может стоить кому-то жизни
+100%

В аеропорту тільки мугикав, бо як би відкрив рот то точно на борт не пустили б
Слава Богу що вже все минулось.Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: Bing [Bot] и гости: 3