Romanoproddi писал(а):бо у всьому винні ніціоналісти, Бандери і папірєднікі. що не ясно?
Та це ясно......... Та коли вже будуть винні тіперішнікі???
Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Romanoproddi писал(а):бо у всьому винні ніціоналісти, Бандери і папірєднікі. що не ясно?
Vova-VW писал(а):Romanoproddi писал(а):бо у всьому винні ніціоналісти, Бандери і папірєднікі. що не ясно?
Та це ясно......... Та коли вже будуть винні тіперішнікі???

stas писал(а):"Когда я езжу по дорогам, петляя зайцем между ям, то просто хочется, ей Богу, послать правительство к х...м

замахало.Romanoproddi писал(а):нє ну мене замахало - зимою їм сніг і льод заважав. потім дощ заважаав. а зараз що заважає???![]()
![]()
замахало.
Виктор С писал(а):Romanoproddi писал(а):нє ну мене замахало - зимою їм сніг і льод заважав. потім дощ заважаав. а зараз що заважає???![]()
![]()
замахало.
Дырка в бюджете. Разговаривал с местными дорожниками, задачу делать дороги им поставили, и делать они готовы, но сырья нет и в долг им недают.

Виктор С писал(а):Дырка в бюджете. Разговаривал с местными дорожниками, задачу делать дороги им поставили, и делать они готовы, но сырья нет и в долг им недают.
Ось тобі перші фрази з сьгодні...
Виктор С писал(а):Дырка в бюджете. Разговаривал с местными дорожниками, задачу делать дороги им поставили, и делать они готовы, но сырья нет и в долг им недают.
Vova-VW писал(а):Виктор С писал(а):Romanoproddi писал(а):нє ну мене замахало - зимою їм сніг і льод заважав. потім дощ заважаав. а зараз що заважає???![]()
![]()
замахало.
Дырка в бюджете. Разговаривал с местными дорожниками, задачу делать дороги им поставили, и делать они готовы, но сырья нет и в долг им недают.
Знову цей замкнутий круг............ Раз така п'янка то може і ми на заправках будемо говорити що нема грошей на дорожній збір,платити будемо лиш за паливо.............., а чому ні? якщо тих грошей що ми платимо на ремонт дороги один хрен не буде
. Если гос-во не выделяет бабок автодору, то ему соответтственно незачто приобрести тот-же битум , в долг , тот же асфальтный завод, недаст. Потому что если даш в долг, сам попадеш на бабки (кто связывался с бюджетом , тот знает). Сам ржу и плачу , что у нас в городе делаеться с дорогами. Дороги несделаны, кое где сами дорожники раскалупали, зато нанесли разметку, б....ть, по этим же ямам. И это ведь они несами придумали, а вказівка с верху, от тех , кто чуханул наши деньги на этот асфальт. Спасибо сами знаете кому
по обочинам і по зустрічним їздиш
.
так і єRomanoproddi писал(а):вони щтрафи піднімають, щоб безпека руху була. щоб ПДР дотримувались водії. так ви гандони дороги зробітьпо обочинам і по зустрічним їздиш
.
закон українських доріг - зустрічна смуга краща
Vova-VW писал(а):
Стаття 23. Основні вимоги щодо будівництва, реконструкції і ремонту автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів
Усі роботи по будівництву, реконструкції і ремонту автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів повинні здійснюватись згідно з проектами та вимогами правил, нормативів і стандартів України з безпеки дорожнього руху.
У разі виникнення умов, за яких неможливо реалізувати окремі проектні рішення, виконавець робіт зобов'язаний повідомити про це проектувальника і замовника з метою розробки додаткових заходів по безпеки дорожнього руху.
Приймання завершених будівництвом, реконструкцією і ремонтом робіт на автомобільних дорогах, вулицях та залізничних переїздах проводиться за участю органів державного нагляду за дотриманням законодавства, правил, норм та стандартів з безпеки дорожнього руху після виконання заходів щодо забезпечення безпеки дорожнього руху.

vit писал(а):
це все добре. але змiни колiр шрифту

Vova-VW писал(а):vit писал(а):
це все добре. але змiни колiр шрифту
Які проблеми, я на все готовий лиш би це дорогам допомогло
мене проймає гордість,що я не сіра маса 
Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1