кацык писал(а):araxnid
де знайшов такого?
шоколадные чупа-чупсы коллекция "тачки"
Модераторы: Чивас, stas, Мановар
кацык писал(а):araxnid
де знайшов такого?

limousine82 писал(а):Пригнал вчера донора с TDI, буду переставлять "сердце" в бусике
и что взял?vovat2 писал(а):Забув.На днях прикупив таке:І продав(без кума) він на фото.

kruslan6 писал(а):limousine82 писал(а):Пригнал вчера донора с TDI, буду переставлять "сердце" в бусике
и что взял?
limousine82 писал(а):kruslan6 писал(а):limousine82 писал(а):Пригнал вчера донора с TDI, буду переставлять "сердце" в бусике
и что взял?
Гольфик с 1Z
Урвав з мульта що йшов Дусіку:

dimon11 писал(а):А Дусик против не был ?????![]()

dimon11 писал(а):А Дусик против не был ?????![]()

можеш тепер вирушати на пошук гарних доріг 
Мановар писал(а):нормальні обновочкиможеш тепер вирушати на пошук гарних доріг

Vova-VW писал(а):Які обновки? Та ціла купа.
За останніх два тижні я обновив бус: всі нові тормозні колодки, всі 4 нові амортизатори сакс, всі 4 нові шарові лімф + 4 нових салінблоки передніх ричагів (тоже лімф), підшипник ступиці FAG, ремінь ГРМ з роліком, ремінь паливного насоса з двома роліками, ремінь генератора з двома роліками, помпа HEPU, подушка мотора права (та що під повітряним фільтром) втулки стабілізатора, ну і ще такі дрібниці як повітряний фільтр і фільтр салону.
Цікаво скільки це коштує? Ліпше вам цього не знати

Vova-VW писал(а):Які обновки? Та ціла купа.
За останніх два тижні я обновив бус: всі нові тормозні колодки, всі 4 нові амортизатори сакс, всі 4 нові шарові лімф + 4 нових салінблоки передніх ричагів (тоже лімф), підшипник ступиці FAG, ремінь ГРМ з роліком, ремінь паливного насоса з двома роліками, ремінь генератора з двома роліками, помпа HEPU, подушка мотора права (та що під повітряним фільтром) втулки стабілізатора, ну і ще такі дрібниці як повітряний фільтр і фільтр салону.
Цікаво скільки це коштує? Ліпше вам цього не знати
до выхлопной добрался 
Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2