!!!! Потрібна допомога: електрика в Києві,по встановленню протитуманок,додаткової фари заднього ходу та консультації які краще й де купити 
!!!! Потрібна допомога: електрика в Києві,по встановленню протитуманок,додаткової фари заднього ходу та консультації які краще й де купити 

vizit-3 писал(а):Да заедь хоть к Рыжему, хоть к Петровичу , хоть к Роме. Или Чиваса уговори- все умеют, если захотят.
ДЯКУЮЮЮЮЮЮ!!!!!sedoy69 писал(а):додаткової фари заднього ходу
sedoy69 писал(а): Потрібна допомога: електрика в Києві,по встановленню протитуманок
Мановар писал(а):sedoy69 писал(а):додаткової фари заднього ходу
а це яка?sedoy69 писал(а): Потрібна допомога: електрика в Києві,по встановленню протитуманок
там роботи на 3 години самому....viewtopic.php?f=29&t=1855
НЕЕЕ я не по той части, я выпить - закусить!!!! И я доверяю спецам!!!!

sedoy69 писал(а):Всім!!!! Потрібна допомога: ... додаткової фари заднього ходу та консультації які краще й де купити
sedoy69 писал(а):Всем благодарю за консультацию, надеюсь что Рыжий, Петрович, Рома или Чиваса мне помогут сделать за отдельную плату.![]()
![]()
![]()
![]()

stas писал(а):sedoy69 писал(а):Всем благодарю за консультацию, надеюсь что Рыжий, Петрович, Рома или Чиваса мне помогут сделать за отдельную плату.![]()
![]()
![]()
![]()
Я буду Сереге - Рыжему отсылать сегодня твои наклейки - вон на выходных будет повод и закусить.... и запить........ и затуманиться и заклеиться....![]()
Главное затуманиться и заклеиться ДО процедуры выпить и закусить....
Дякую Stas!!!на вихідних не вийде закусити, бо щотижня матаюсь на Чернігів, а от після вихідних

vit писал(а):теж цiкавить. де глянути вживу?
.
evrobus писал(а):sedoy69
Протитуманок як гною.Не забудь,що до них треба ще рамки купити.Туманки 450 грн рамки 140 робота 250 з підключенням.
це за комплектsedoy69 писал(а):evrobus писал(а):sedoy69
Протитуманок як гною.Не забудь,що до них треба ще рамки купити.Туманки 450 грн рамки 140 робота 250 з підключенням.
450+140+250,це за комплект
,vizit-3 писал(а):sedoy69 писал(а):evrobus писал(а):sedoy69
450+140+250,це за комплект
sedoy69, у Игоря телефоны в подписи- позвони , приедь, посмотри- договоритесь- поставите.
вже питання знято,все домовлено - зустрічаємось, ставимо!!!!
Всім дякую за поради та допомогу, питання вирішено, після встановлення фото буде в студії!!!sedoy69 писал(а): питання вирішено, після встановлення фото буде в студії!!!
А еще н поленись "запротоколировать" процесс инсталяции- выставишь в теме другим в науку 
Вернуться в Электрика и электроника
Сейчас этот форум просматривают: Baidu [Spider] и гости: 0