Romanoproddi писал(а):перший день намагався троха російською говорити. а далі - української і вони теж
а у вас на оборот,хочешь "рiдноЇ мови почуть" ,а продавцы и простые обыватели начинают карявенько на русском изъясняццо

Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Romanoproddi писал(а):перший день намагався троха російською говорити. а далі - української і вони теж

Romanoproddi писал(а): мене саме більше харить в Кийові - в продавця рожа не задоволена. заходжу - Добрий день! тиша... дайте будь-ласка .... - мовчки дає (кидає як собаці кістку) дякую, допобачення - тиша і рожа не довольна![]()
не подобається? пи*дуй дороги роби

Romanoproddi писал(а):Alex Gabriel
не правда!!!
там теж не російська - "Іван, я тє гарю - ти ШО сам клапана ні прітрьош?"![]()
мене саме більше харить в Кийові - в продавця рожа не задоволена. заходжу - Добрий день! тиша... дайте будь-ласка .... - мовчки дає (кидає як собаці кістку) дякую, допобачення - тиша і рожа не довольна![]()
не подобається? пи*дуй дороги роби
Андрюханыч писал(а): У Львові був перед Пасхою

Romanoproddi писал(а):між іншим щось у нас машин з данєцкімі номіріма побільшало в Луцьку

Romanoproddi писал(а):між іншим щось у нас машин з данєцкімі номіріма побільшало в Луцьку

Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1