Переделка бензинового Т-3 в дизельный .......

Любі розмови на будь які теми.

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Переделка бензинового Т-3 в дизельный .......

Сообщение DronM » 11 сен 2013, 20:58

Доброго времени суток. Предложили мне Т-3 Doka . Но есть проблемка - двигатель 2литра бензиновый. Я не фанатею от бензинового движка на такой машине . Очень надеялся на дизель (экономный) ,но пока по обмену предложили бензинку...
Суть вопроса такова : во сколько мне обойдется 1.9 диз. и самое интересное подойдет ли КПП от бензинового движка к дизельному авто ??? И вообще есть смысл этакой переделки . Может подождать других предложений?
P.S. Предложеная Т-3 (дока) вроде не в плохом состоянии. Без Д.П. и т.д.
Мне все равно на каком языке Мы общаемся и кто Вы по национальности .
Я общаюсь со всеми , независимо от языка обшения т.к. прежде всего Мы люди , а не НАЦИОНАЛИСТЫ .
DronM

Модель и год выпуска машины: VW-Т3
Тип двигателя и объем: диз

Re: Переделка бензинового Т-3 в дизельный .......

Сообщение Андрюханыч » 11 сен 2013, 21:21

Дам відповідь від себе, хоча це лише моя думка, як бусовода, котрий щойно провів таку операцію як заміна опозитного двигуна на дизельний.

Відповідь на перше питання:

Заміна двигуна з бенза на 1,9 ТД з усіма витратами мені обійшлася більше 1500 долларів США - я економив та дешевив як тільки міг, що не зовсім правильно. Тому оріентуйся на більшу суму. Це без документів (документи вже були "дизельні"). На документи приблизно добав 200 долларів США за переобладнання. А якщо захочеш більш потужний чи сучасний двигун - то звертайся до наших гуру - поможуть...

Відповідь на друге питання:

КПП від бензинового підійде, з деякими неважкими роботами - займешся - спеціалістів тут багато, підкажуть.

Відповідь на останнє питання:
Смисл це робити є, але лише тоді, коли ДоКа дійсно в хорошому стані та недорого обходиться.
Якщо є можливість взяти таку ж машину вже з підходящими документами та двигуном, в гарному стані, але на 1,5...2 тисячі дорожче - вийдеш в нуль.
Я підрахував для себе, що по витратах солярки дана заміна мені відіб"ється десь через 25...30 тис. км. Потім почну економити на паливі. Але ще до того я почну економити на дефіцитних опозитно-бензинових запчастинах, на якості їзди на авто і т.д.

Проте своїми руками зробити можеш "як для себе"

П.С.: заміну двигуна зробити можна самому, але якщо є хоч якийсь розум в голові та руках... Підказки знайдеш тут на форумі, або подзвониш до знаючих - розкажуть що до чого. Якщо ні - то доведеться трохи доплатити майстрам.
098-867-88-99
Андрюханыч

Модель и год выпуска машины: T3, 1985 г.в. груз-пас
Тип двигателя и объем: 1.9 TD ААZ

Re: Переделка бензинового Т-3 в дизельный .......

Сообщение kruslan6 » 11 сен 2013, 22:02

DronM писал(а):Доброго времени суток. Предложили мне Т-3 Doka . Но есть проблемка - двигатель 2литра бензиновый. Я не фанатею от бензинового движка на такой машине . Очень надеялся на дизель (экономный) ,но пока по обмену предложили бензинку...
Суть вопроса такова : во сколько мне обойдется 1.9 диз. и самое интересное подойдет ли КПП от бензинового движка к дизельному авто ??? И вообще есть смысл этакой переделки . Может подождать других предложений?
P.S. Предложеная Т-3 (дока) вроде не в плохом состоянии. Без Д.П. и т.д.

На бензиновом КПП меняешь колокол на дизельный,
Маркировка КПП какая?
Руслан.
kruslan6

Модель и год выпуска машины: VW-BUS Т3,1986,9 мест
Тип двигателя и объем: RP.1.8

Вернуться в Курілка, пальцезагибалка