evrobus писал(а):crayfish писал(а): не маю на що жалітись - роботу знайшов, а от грошей - катма.
Це як?
В мене проблема інша.Робота є а працювати нікому.Запара кожен день,Богу дякувати.
Моя думка - нема хороших спеців.Нема кому працювати.
Сьгодні звонив до сантехніка - зайнятий.Треба будівників -звонив теж зайняті.Дах треба полатати -теж жди дві неділі.А ви кажете нема роботи.....Меньше треба на форумах зависати -і робота з"явиться!

В мене постійно питають чи є нормальні продавці,водії і т.д.Ну,звичайно,в Києві мабуть легше з цим.
Дзвонив Петрович. заінтригував. тому і зайшов, перечитав. брєд. бо брєд в головах.
питання - хто наклеїв наклейку про уйові дороги?
хто підтримав Врадіївку?
хто підтримав Податковий майдан?
хто підтримав Юлю?
а куй хто - тепер не нийте. а беріть 2 лопати, а краще 3 - третю між ноги і уярте.
цілком підтримую Марека - роботи до фіга з лишнім. з 6 ранку і до 12 ночі. вже замахався. хочу в карпати. набухатись і тєлєфон в Говерлі заховати, бо замахали дзвінки. хочу відпочити. вже пальці прийняли форму гайок і болтів.
колись на таксувку виїзджав - вже 4 місяці не катаюсь, бо не маю ні часу нібажання. сьогодні виїду - і копійка капне і від гайок відпочити хочу. з таксугами поматюкатись і поплюватись, а може і морду кому набити, бо щось злий я орстаннім часом. мабуть із-за того що робота кипить.
хотів взяти пацана на роботу - воно ж падло хоче 100500 грн зарплати і ще навчи його всього і покажи, а ще краще - сам відкрути і сам постав.
розвиватись треба, а не по форумам сидіти.
Ось до прикладу Сепа. хоча захоче - сам розкаже.
п.с. і хату ззовні цього року встигаю завершити. потягнуло - порядка 5-6 тис баксів.