vizit-3 писал(а):;;-))) шутник, ты же , как неуловимый Джо!///Откуда: с.Леськи&Черкси&Київ///
З вівторка по суботній ранок в столиці, а на вихідних В Черкасах, так що ВЕЛКАМ

Модераторы: Чивас, stas, Мановар
vizit-3 писал(а):;;-))) шутник, ты же , как неуловимый Джо!///Откуда: с.Леськи&Черкси&Київ///

кацык писал(а):dimon11
а в Херсоне края есть?
vit писал(а):Андрулик писал(а):И я поделюсь своей деятельностью. Занимаюсь продажей,ремонтом,"тюнингом" стоматологического оборудования. Если есть стоматологи милости просим!
з 3М ЕSPE працюєш?
. Меблі з дерева , сувеніри . Звертайтесь 

lexussiemess писал(а):хто рядом проїздить заїжайте буду рад познайомитись або помогти )))

Мановар писал(а):lexussiemess писал(а):хто рядом проїздить заїжайте буду рад познайомитись або помогти )))
треба першу тернопыльську тусовку збирати, а то вже людей трохи назбиралось
lexussiemess писал(а):Привіт всім я звами тут недавно тема цікава я займаюсь корпуcною мебелю а хобі це втілення своїх ідей і задумів в життя в любій сфері діяльності звичайно по фінансових можливостях а такош завжди радий помогти вам чим зможу "мастер на всі руки" в любій роботі використовю такий незамінний інгрідіент як пиво безнього нікуда по пяній в спорі завжди народжуються різні ідеї або вирішуються ті чи інші питання ))) хто рядом проїздить заїжайте буду рад познайомитись або помогти )))
а куда їхати? поправ профіль 
lexussiemess писал(а):шліфовкою граніту
lexussiemess писал(а):штучний камінь типу кухоної стільниці реально зробити
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0