вот это правильный ход!

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5
Вов, его по хорошим делам ежегодно, дважды, осматривать и чистить нуно (до и после отопительного сезона), а ты шесть лет- шесть лет, хорошо хоть щас заглянул, а не в январе

Wolfhound писал(а): хорошо хоть щас заглянул, а не в январе![]()
ну надо же было себя чем-то занять? 

іпід кінець:JC_spliff:Romanoproddi писал(а):апять я![]()
, а я як свадєбная лошадь без вихідних і прохідних

sobakabarabaka писал(а):Romanoproddi писал(а):апять я![]()
Хоть хтось![]()
, а я як свадєбная лошадь без вихідних і прохідних
![]()
не завівся...
пальці збиті (рукавички в кровясі)... не домучив... плюнув, бо задовбало.
"Завтра вирву той монік та вкорячу з жигульоса карб ":ts_ss: ... усьо равно не завівся 

sobakabarabaka писал(а):А я ще й варварством займався, заливав спіртаган в систему опалення
градусов 35-38 оставил? За разбавленый побьют! 

Romanoproddi писал(а):накінець-то!!! зняв ГБЦ зі свого мотору. бо блін на ХХ машина працювала як трактор. компресія - зашибісь. мотор-тестер показав що проблема з впускними клапанами. так і є. розсухарив - бієніє впускного клапана 1.5 мм приблизно. задофіга. от вона на ХХ і дрочилась.
але то всьо фігня бо то від пройдених км. а от не фігня то, що ті кондоми, що ставили мені газ,коли сверлили в впускному колекторі отвори під форсунки і нарізали різьбу - вся та срань попала в впускний колектор і відповідно на 1-му впускному клапані на сідлі ГБЦ - як зубилом поцокано. на інших теж але не так.
і ще цікаво - чому і від чого в мене на поршнях - як зубилом постукано? я офігів. таке враження, що щось там у всіх циліндрах стукотіло. і у всіх циліндрах - майже одне й те ж саме місце на поршнях. зустріч клапаніві поршнів виключена як така.
вкинув нову ГБЦ.
зато знову 2 зайця схопив 
а тут блін Аргон 
Пару недель назад занялся таким проектом http://forum.gaz21.org.ua/index.php?showtopic=16048
думаю предстоит ещё та

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5