(бо я ще маю номер київ стар,але майже не користуюсь бо вже в корінь зацейвобали!!!)
(бо я ще маю номер київ стар,але майже не користуюсь бо вже в корінь зацейвобали!!!)

sergiostr писал(а):отже така штука-якшо чуєте себе в телефоні 100% фільтруйте базар

Мановар писал(а):sergiostr писал(а):отже така штука-якшо чуєте себе в телефоні 100% фільтруйте базар
я чую себе але тільки з деякими людьми, думаю це не звязано з прослушкою

ти більш маніакальний до влади - ножами затарюєшся
ти на форумі появляйс, щоб ми знали чи ти ще тут, чи ти вже Юльці в стінку стукаєш 
а по телефоні я тільки не "членораздельно" матюкаюсь, так що сам не все розумію
таке в суді не предявиш 

sergiostr писал(а):ну хто хоче може перевірити- домовитись з другом шо ти йому цілий бус тирси(макової) привезеш,результат довго себе чекати не заставить

Vova-VW писал(а):sergiostr писал(а):ну хто хоче може перевірити- домовитись з другом шо ти йому цілий бус тирси(макової) привезеш,результат довго себе чекати не заставить
ага, і ще сказати номера якогось буса який тебе вже давно зацейвобав

Вони як догнали то зразу підбігли, документи, що везете, дихніть, всі діла, а машина чиста все ок. Коли поняли що нема чого ловити питали чого розвернулись і поїхали назад? ми казали що сигарети забули, бачили би ви їхні рожі 

sergiostr писал(а):так то ж треба по телефону![]()

goblin писал(а):На киевстаре есть прослушка?

zema0911 писал(а):Мтс тоже нормал, раз в год пополняю.
Вернуться в Компьютерна техніка та мобільний зв"язок
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0