Romanoproddi писал(а):пакля + фарба - тримає вічно! всяка там лєнта - до дупи. від перепаду температур - вона стає пластмасова і потім пускає. провірено.
100%
достатньо з"єднання перетягнути ключами й ленту різьба поріже
Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Romanoproddi писал(а):пакля + фарба - тримає вічно! всяка там лєнта - до дупи. від перепаду температур - вона стає пластмасова і потім пускає. провірено.
Мановар писал(а):паклю з фарбою
Мановар писал(а):пишуть. що нахил батареї мінімальний дозволяє швидко розвоздушити систему і кращу циркуляцію
Пробач, не стримався.Romanoproddi писал(а):то є так?
Romanoproddi писал(а):розбирав я фарбу і ніфіга я не повиламував. все нормально. акрилову брав грунтовку. тримається вже 100 років.
Собака Барабакович, а скажіть будь - ласка як правильно уклон робити? я робив так. щоб той кінець батареї. де кран розвоздушки - піднімав трошки вверх. подача получається з тієї сторони де в нас принижений край батареї. в мене бляшані совдеповські батареї в підвалі і кабінеті стоять. то подача - вверх і обратка - низ. наосо маслає. і подача і обратка - з однієї сторони. і клапан спуску - на другому кінці. от той кінець і припіднятий троха. то є так?
araxnid писал(а):пакля + така хрень, походження на базарі
. Але також не проти фуми. Використовую фуму якщо маленькі діаметри з'єднань та паклю з пастою, якщо діаметр більший або під контрагайку.Romanoproddi писал(а):та яке совдеп - хата нова! фітінгі-шмітінги і мандавошки - все на скрутках. металопластик. 16 мм. котел - кожа-рожа і всі панти, турбований 2 контурний сам мафіозо італіано привозив мені Беретта 24 кВатт!!!!
ну ніяк було
совдепиМановар писал(а):і ще одн, на котел йде 4 труби, і в інструкції намальований лише 1 кран на вхід холодної води...
так і робити чи поставити на всі входи-виходи по кранику?
має бути 5та газова
Мановар писал(а):та про газ я мовчу. то понятно![]()
крани під 1/2 чи 3/4 ???

Мановар писал(а):вчився сьогодні паяти, досить легко все получилось, єдине що не маю набитого ока і руки, то приходилось все маркером промальовувати перед пайкою...
Мановар писал(а):дійшов до балкону...
як оминути трубами сам вихід на балкон?тупо пустити під підлогу в цьому місці?
Мановар писал(а):вчився сьогодні паяти, досить легко все получилось, єдине що не маю набитого ока і руки, то приходилось все маркером промальовувати перед пайкою...
2кімнати з 3-ма батареями вже готово, дійшов до балкону...
як оминути трубами сам вихід на балкон?тупо пустити під підлогу в цьому місці?
і ще одн, на котел йде 4 труби, і в інструкції намальований лише 1 кран на вхід холодної води...
так і робити чи поставити на всі входи-виходи по кранику?
Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0