Модераторы: Чивас, stas, Мановар
leshiy_40 писал(а): Власне, я в себе дроти повитягував з рашинспутнік.(рекомендую, депресивні настрої відійшли помітно)
Славіша писал(а):Від переглянутого (прослуханого) відео я в шоці... Я дуже поважаю (чи може поважав) цього гумориста, який, доречі, судячи з його розповідей був і політиком (на початку 90-х при Єльцені), а також є кандидатом технічних наук (запатентовав шото в авіапромі), філософ ....
Хлопаки, я от думаю може це монтаж? Не знаю як у вас, а в мене звучання якесь мутне.
Romanoproddi писал(а):мали ставити в додачу

Мановар писал(а):бля, він виграв рубрику "Андон тижня"
Славіша писал(а):Vova-VW
Раніше ж не киздів. Може це двійник, в кацапів це модно.
Андрулик писал(а):Рыжий писал(а):Андрулик писал(а):Да и народ он боитса!!!Стал заниматса получением разрешения на охотничее оружее так мне ответили досвидос!!!!!!низя!!!
Спрашиваю почему,а в ответ- приказ свыше
А это как
Не дают разрешение на покупку и у тех у кого есть при прохождении ТО тоже всякими способами уговаривают здать
а мну ни словом не обмолвились и проблем вроде не было! При мне дед на продажу принёс оформлять, так носом крутили! Но гладкоствол врядли проблемы есть! на нарезное возможно!Славіша писал(а):братів-росіян
leshiy_40 писал(а):парочку таких братів і вогогів не потрібно...

доведено неодноразово історієюСлавіша писал(а):Ви так не любите братів-росіян, що мені згадався тоже життєвий анекдот котриий був на початку незалежності.
В одній з українськиї газет на Новий Рік вираз: "Дєд мороз красный нос" перевели на "Дід моріз жовтоблакитний ніс".

Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: Baidu [Spider] и гости: 4