і в яку копієчку вильється ХЗ. Може у кого було таке або хтось з цим стикався,прошу порад. Буду дуже вдячний всім за толкову поміч. 
і в яку копієчку вильється ХЗ. Може у кого було таке або хтось з цим стикався,прошу порад. Буду дуже вдячний всім за толкову поміч. 
Interuzik писал(а):Діагнос розпред пополам
,бугиля вроді цілі, на місті...
Kobzar писал(а):Дзвони Байконуру, у нього 2.4 був.
Interuzik писал(а):.......При огляді дригла ремня ГУРа і генератора не було і сліду,думаю то і було причиною.

Чивас писал(а):Думаю по чём клапана и прокладка соответственно тожа нужно узнавать

Чивас писал(а):Планируешь ГБЦ капиталить полностью?

Interuzik писал(а):бугиля вроді цілі, на місті...
,косяк був у тім що не змінив ремня генератора. Думаю він шороху і наробив (мабуть бренькнув під гуровський і вдвох напали на ГРМовського
). шутка. Точніше знатиму як розберу. Можеш мені підібрати номерки деталей по голові. Клапана,направляючі,прокладки,ремні,сальники там і тд. Бо наші мустєра люблять впарити польське говно по ціні оригінала. Буду вдячний.
Interuzik писал(а):,косяк був у тім що не змінив ремня генератора. Думаю він шороху і наробив (мабуть бренькнув під гуровський і вдвох напали на ГРМовського
Вернуться в Дизельные двигатели
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 102