Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Мановар писал(а):crayfish писал(а):Порошенко прем"єр - то супер варіант
бля, він автомобільний лоббіст..
всі підвищення акцизів, заборона переобладнання, утиліз. збори...і таке інше - це все пропихали його лоббістські групи у ВР
Кінах, Васадзе, Порошенко - головні вороги бусоводів
Romanoproddi писал(а):Парубій - лох
Славіша писал(а):Romanoproddi писал(а):Парубій - лох
Як його на рівень президента може я і загнув , є в нього щось трошки такого Л. Але ж на майдані задню не включав так як Яцек і Кличко були і вашим і нашим......... осколки по ногах получав .
Romanoproddi писал(а):як тільки штурм - так в парубія як не інфаркт, то інсульт.

Чивас писал(а):Romanoproddi писал(а):як тільки штурм - так в парубія як не інфаркт, то інсульт.
а если действительно было? тогда что?
Колись еврей мені ногу спас....але при владі, лікарям та гарним хлопцям ( тім хто бажеє державі добра ) , місця нема :(Славіша писал(а):Особисто я би хотів, щоби на виборах засвітились не ті що вже були при владі та попили трохи народної крові, а нові особистості. Хочаби такі як полковник Мамчур, Парубій, лікар майдану Натан Натанович, прізвище якого нажаль не памятаю, який перевернув мій світогляд про євреїв (не плутати із жидами), різні сотники.........

crayfish писал(а):А Садовий то хто? Бо у нас міський голова - садовий? То ви про нього?
А Вакарчука слабо в президенти? Це так для прикладу. Цікаво Вас читати, але про зміни, на сьогоднішні реалії, мова не йде. Я не маю віри, що Україна не має шанованих та порядних людей! Навіщо зациклюватися на тому, що давно виср..но?
- путін би сказавА Вакарчука слабо в президенти?

Romanoproddi писал(а):Кобзар - але крута ава!!! а той хлопака на ній - то упше крутий чувак.
бандерівець- путін би сказав
поживемо - побачимо.

crayfish писал(а):А мені до вподоби Вакарчук президент. А чого ні - нові обличчя, нові люди. Але чи фахово він працюватиме??!
Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2