Модераторы: Чивас, stas, Мановар

) Часи тяжкі, навчатися не буде коли.Почемучка писал(а):Так, відразу не кричіть а дочитайте до кінця. Агітувати ні за кого не буду, оскільки всі хто буде болотуватися в президенти люди давно відомі, і всі засвітилися місцями не з кращого боку (навіть у Кличка є недоліки). Тож тепер не дивлячись на прізвища визначаємо яким повинен бути майбутній президент, відкидаємо тих хто не підходить - залишиться той, за кого і можна буде віддати свій голос.
Тож.
1. Авторитет у світі.
2. Досвід роботи (бажано позитивний) Часи тяжкі, навчатися не буде коли.
3. Підтримку (реальну а не статистичну) в більшості областей України, ідеально на всій території.
4. Мати гарно підвішеного язика. (представляти події в країні в гарному світлі при поганій ситуації не зовсім легко)
5. Бажано не зовсім пенсійного віку, щоб не впадав (впадала) у маразм, чи шизофренію восени та навесні (були вже з ракетно-костильного дивізіону Янупончик, Азіров, Ліліпутін і ін.).
Це моя власна думка, тож бажаючі список можуть доповнювати.

ВладД писал(а):А я уже точно знаю за кого буду голосовать....
Думаю , знаю и за кого вы проголосуете....)))
http://www.facenews.ua/news/2014/193807/

Kobzar писал(а):У меня большие сомнения, что профессор в Ураине может безболезнено достать из бюджета 2,5 млн. грв. необходимых для регистрации в ЦВК.

Romanoproddi писал(а):Йульку не допустити.

Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1