sobakabarabaka писал(а):Romanoproddi писал(а):Йульку не допустити.
Вроді пів року назад хтось був за неї
та задовбали блін
я лише кричав, щоб випустили. випустили - тепер на Мальдіви. та вона куй пройде.Модераторы: Чивас, stas, Мановар
sobakabarabaka писал(а):Romanoproddi писал(а):Йульку не допустити.
я лише кричав, щоб випустили. випустили - тепер на Мальдіви. та вона куй пройде.
stas писал(а):Думаю виграє хитрожопий пороХшенко...
Навіть по всім рейтингам перший...
На жаль... Але це не гірший варіант...

Народний депутат з фракції Партії регіонів Олег Царьов подав документи до Центрвиборчкому для реєстрації кандидатом в президенти.
Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".
Царьов подав до ЦВК повний пакет документів, в тому числі, про внесення застави у розмірі 2,5 мільйона гривень.
Таким чином, вже 8 кандидатів виявили бажання брати участь у виборах глави держави, запланованих на 25 травня.
Однак вже зареєстровані кандидатами тільки двоє - колишній перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін і колишній віце-прем'єр Юрій Бойко.
http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/28/7020607/

Може вона не дає красти?...

Igora писал(а):Кличко злився і ше закликав Юлю здатися. Чого її всі так бояться???Може вона не дає красти?...
![]()
П.С Я її не одобряю - просто роздуми.
Igora писал(а):Кличко злився і ше закликав Юлю здатися. Чого її всі так бояться???Може вона не дає красти?...
![]()
П.С Я її не одобряю - просто роздуми.
Romanoproddi писал(а):sobakabarabaka писал(а):Romanoproddi писал(а):Йульку не допустити.
та задовбали бліня лише кричав, щоб випустили. випустили - тепер на Мальдіви. та вона куй пройде.
Romanoproddi писал(а):буде Юлька! та баба всіх зільє. і навіть нас.
Рома щас Шустер по громадському Добу сношає 
Россиянин писал(а):Уважаемые, правильно ли я понимаю, что одна из целей Майдана была смена Януковича на олигарха, честно заработавшего свои миллиарды, Порошенко или Юлю, женщину с кристально чистой совестью?
Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0