Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Мановар писал(а):я буду за гриценка в першому турі. а в другому проти ювт
хоча як згадаю, що в пороха купа автозаводів і він ніяк не допустить дешевих авто з європи, то мені тошно стає

Vova-VW писал(а):Мановар писал(а):я буду за гриценка в першому турі. а в другому проти ювт
хоча як згадаю, що в пороха купа автозаводів і він ніяк не допустить дешевих авто з європи, то мені тошно стає
Якщо буде підписана асоціація і ми будемо йти в сторону Європи(а інакшого виходу нема) то всі ці дикі розтаможки і тому подібне треба буде змінити,тут нікуди не дінешся. Хоча після виборів потрібно тиснути це питання,не чекаючи доки вони розчухаються. Правда тут теж є момент, якщо буде дешево ввозити в Україну машини з Європи то ціна на твій бус впаде в рази і на мій теж
Мановар писал(а):. а в другому проти ювт

Kobzar писал(а):Vova-VW писал(а):Мановар писал(а):я буду за гриценка в першому турі. а в другому проти ювт
Якщо буде підписана асоціація і ми будемо йти в сторону Європи(а інакшого виходу нема) то всі ці дикі розтаможки і тому подібне треба буде змінити,тут нікуди не дінешся. Хоча після виборів потрібно тиснути це питання,не чекаючи доки вони розчухаються. Правда тут теж є момент, якщо буде дешево ввозити в Україну машини з Європи то ціна на твій бус впаде в рази і на мій теж
А у поляків здорово ціни впали? Гарний бус і там гарно коштуе.

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5Vova-VW писал(а):.....

съезди на заправку и тебя сразу попустит....Може ВОНА не самий поганий кандидат?
Мановар писал(а):порох переплюнув юльку в популізмі![]()
так він ще не пере
міг .
Мановар писал(а):порох переплюнув юльку в популізмі![]()

ВладД писал(а):оч не нравится мне президентская компания порошенко... его штабы возглавили по всей Украине редкие козлы....
Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2