Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Romanoproddi писал(а):2 дебіла на форумі маємо.

Andriy_123 писал(а):Будьте обережні
Romanoproddi писал(а):2 дебіла на форумі маємо.

Vova-VW писал(а):потрібно йти всім і показати єдність країни.

Mopo3 писал(а):В финал скорее всего выйдут Порошенко и Тимошенко,а за них я голосовать не буду.Выход испортить бюллетень.

leshiy_40 писал(а):Ні, мужики, тут свої амбіції треба сховати подалі. Проходить порох, то і голосуємо за пороха. Зараз не той час в країні, щоб дімагогію розводити. Всі наші шатання, тільки на руку путлєру і тій трійці, що в кокошніках із ростова виступала. Подумайте, кожен.(я не агітую, мені так як і вам не всі подобаються)
Як пройде в першому турі, ми тільки всі від того виграємо.(задумайтесь)
ВладД писал(а):идти надо, но я в раздумьях до сих пор... кто что думает про Гриценко?
trabant писал(а):я також так думаю , бо другого туру може просто не бути .

Romanoproddi писал(а):першого не буде.
Он был главой МИДа,и что он сделал хорошего для страны?ничего! а вот себе любимому сделал ,и не мало. В европе" конфетку " (в Венгрии или Чехии) пропихнул,в Липецке поставил.Так что он изменился,станет на страну работать?как бы не так....leshiy_40 писал(а):Ні, мужики, тут свої амбіції треба сховати подалі. Проходить порох, то і голосуємо за пороха. Зараз не той час в країні, щоб дімагогію розводити. Всі наші шатання, тільки на руку путлєру і тій трійці, що в кокошніках із ростова виступала. Подумайте, кожен.(я не агітую, мені так як і вам не всі подобаються)
Як пройде в першому турі, ми тільки всі від того виграємо.(задумайтесь)
Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2