Модераторы: Чивас, stas, Мановар
leshiy_40 писал(а):Найк
russo69
Гриценко не пройде і в другий тур. Навіть якщо допустити, то... Юлька (викопна тваринка) пролізе в прези полюбе. Тут треба вибирати менше зло. Не подумайте, що агітую, мені як і вам не все подобається. Просто констатую, щоб не було як минулі вибори, з ПРОТИВСІХАМИ.
Romanoproddi писал(а):Магистр Йада
себалса накуй. по-хорошему. дальше будет хуже тебе. последнее предупреждение.
leshiy_40 писал(а):Ні, мужики, тут свої амбіції треба сховати подалі. Проходить порох, то і голосуємо за пороха. Зараз не той час в країні, щоб дімагогію розводити. Всі наші шатання, тільки на руку путлєру і тій трійці, що в кокошніках із ростова виступала. Подумайте, кожен.(я не агітую, мені так як і вам не всі подобаються)
Як пройде в першому турі, ми тільки всі від того виграємо.(задумайтесь)
stas писал(а):Так все вірно, але порох сучара і з путлером захоче домовлятися... Там його заводи. Нахрен нам такі сусіди.. Тому потрібно вже зараз думати як рішати це питання.....
stas писал(а):Romanoproddi писал(а):Магистр Йада
себалса накуй. по-хорошему. дальше будет хуже тебе. последнее предупреждение.
Рома, і де попередження !?!?
trabant писал(а):... якщо збреше- треба мати швидкий механізм імпічменту
stas писал(а):trabant писал(а):... якщо збреше- треба мати швидкий механізм імпічменту
Так і я про це.....
Вила, шини не ховати...
leshiy_40 писал(а): Щось відчуваю, як провалить батьківщина вибори, то розпадеться. Хоча...![]()
А зрештою, мені пофіг та "батьківщина".
-) stas писал(а):Так все вірно, але порох сучара і з путлером захоче домовлятися... Там його заводи. Нахрен нам такі сусіди.. Тому потрібно вже зараз думати як рішати це питання.....
Romanoproddi писал(а):недаремно я за Ляшка проголосував. і він Президент! він во *башить ту нечисть на Сході як має бути. чорні чоловічки - то його.
Ляшко це український жирік,так чисто поржати,серйозно він ніколи не набере голосів,та й шлейф за ним тягнеться
Vova-VW писал(а):Romanoproddi писал(а):недаремно я за Ляшка проголосував. і він Президент! він во *башить ту нечисть на Сході як має бути. чорні чоловічки - то його.
Ти шо на приколі???Ляшко це український жирік,так чисто поржати,серйозно він ніколи не набере голосів,та й шлейф за ним тягнеться
![]()

Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0