Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Romanoproddi писал(а):Vova-VW
хто з нас ще на приколі. твій Порох - творець СДПУ, творець ригіАналів і т.д.
а про Ляшка подивись інтерв*ю з балашовим. там він відкрито каже, що мусить бути трохи клоуном, щоб попасти на якусь передачу тіпа Шустріка. бо всі решта - платять бабки. а в нього бабок не має таких.
мало того - я дивлюсь хто як діє. він з чорними чоловічками віджимає всіх.
Не такий вже і бідний той Ляшко (на ренджі їздить
) Ну і сам Шустрік (і не тільки)казав що з адміністрації презіка янучара дзвонили щоб він кликав Ляшка. Слухи що Ляшко чел льовочкіна ходять вже давно. Правда чи ні,не перевіряв.Vova-VW писал(а):Зараз країна в стані війни і тому стандартні схеми не підходять,необхідно показати єдність країни.

а Йульку першу повісив би. відкрилась її душа остаточно
все вона. і ті сепаратисти і вся та пі*добратія - все вона.Romanoproddi писал(а):народ - Пороха нам нав8язали і нав8язують. повірте - з ким не спілкуюсь. то всі ну його нах.
був навіть в понеділок в Вінниці по справам. зустрічався багато з ким і чомусь і там шлють його нах.
Вова - я бту жопозицію, чи то пак вже владу - розстріляв би нах. не те що тролив би. во Собакова в ФБ затролив - воно мене видалилоа Йульку першу повісив би. відкрилась її душа остаточно
все вона. і ті сепаратисти і вся та пі*добратія - все вона.
а Порох - 30% бізнесу в Кацапстані. відповідно я ще ні разу не чув від нього путя-ху*ло.
leshiy_40 писал(а):Ну, десь тако...
Romanoproddi писал(а):ну тоді голосуй. але в разі чого - перший повалиш на Майдан його зкидати. а Йульку-курву моя прерогатива мочити як треба буде.
Vova-VW писал(а):Я повалю по любому, і ти повалиш як миленький..
бунтарний народ
crayfish писал(а):Дикий Захід..
А Тимошенко чья?Не путинская?dimon11 писал(а):Мужики...при всём высоком рейтинге Пороха........он сцуко работает на путлера. Не хочу за него голосовать! Тогда лучше Юлька(хотя она тоже не подарок)......но явно побоится что то делать против народа.
dimon11 писал(а):Мужики...при всём высоком рейтинге Пороха........он сцуко работает на путлера. Не хочу за него голосовать! Тогда лучше Юлька(хотя она тоже не подарок)......но явно побоится что то делать против народа.
Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2