Навіть якщо це і правда, хочаб на 50%, в чому я сумніваюсь. Скажіть, що ви розраховували почути про свою країну та про себе, п
а что я должен услышать про Украину?
Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Навіть якщо це і правда, хочаб на 50%, в чому я сумніваюсь. Скажіть, що ви розраховували почути про свою країну та про себе, п
kudrik писал(а): Будут деградировать , плодить дебилов, и вымирать.
ВладД писал(а):Навіть якщо це і правда, хочаб на 50%, в чому я сумніваюсь. Скажіть, що ви розраховували почути про свою країну та про себе, п
а что я должен услышать про Украину?

leshiy_40 писал(а):Ну що паРашка і китайці вас бортанули. Газ по 350 не беруть, моста до криму не строять.
Чому "должен"? Не будьте нікому і ні чого должні. Людина відділилася від звірів тоді, коли почала думати, а не тому що голова стала великою. Тож слухайте, і робіть висновки.
leshiy_40 писал(а):Ну що паРашка і китайці вас бортанули. Газ по 350 не беруть, моста до криму не строять. І це те, що поки на поверхні, а скільке невідомого. Готуйтеся, буде велик північна корея.(а може не буде, велика)

Обормот писал(а):С китайцами- договорились! Может и дешевле.....
Romanoproddi писал(а):5-те попередження винесено.

Обормот писал(а):У тебя (у Вас) страна- в жоппе,
leshiy_40 писал(а):Обормот писал(а):У тебя (у Вас) страна- в жоппе,
Дякуючи паРаші не тільки ми оні в ж..і. Бульбашам підсунули малописьменного голову колгоспу, нам зека(збулися насилу), а по східних республіках який контингент правителів з подачі парашки сидить.
Romanoproddi писал(а):шосте попередження.
закиньте хтось тому москалю відео допиту кацапських журналюг, що керували диверсантами.

leshiy_40 писал(а):Обормот
Без обід, але твоя страна в мене асоціюється з...(якнайкраще відображення всієї страни, за невеликим виключенням) Маш можливість, переконай мене в зворотньому. (убеди меня в обратном)

Обормот писал(а):leshiy_40 писал(а):Ну що паРашка і китайці вас бортанули. Газ по 350 не беруть, моста до криму не строять. І це те, що поки на поверхні, а скільке невідомого. Готуйтеся, буде велик північна корея.(а може не буде, велика)
Це не хуйКраина!![]()
![]()
![]()
С китайцами- договорились!![]()
Может и дешевле.....
Дык, там и труба короче!
Кацапстан, Московія, Орда. ото треба до такого дожитись.
лохи блєя. мають все і не мають нічого. ЛОХИ!!!Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1