Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Romanoproddi писал(а):харе вже агітацію проводити. зараз СБУшнікам тебе здам.

Мановар писал(а):дітей не беріть на дільниці, мало лі шо...
Vova-VW писал(а):Що до фірташа. Америкоси хочуть його посадити на хреннадцять років,так що не думаю що йому зараз до виборів,він аби сам зміг відмазатись,а це не в нас. Так що поки що робити на фірташа якісь ставки не варто.
Якщо хочете ще мене посмішити якимось туалетним чтивом то кидайте ссилочку![]()
Повторюю ще раз не мисліть як підпідїздні бабульки
фірташ мутить з газом,може з цим хотіли щось порішати поки не пізно. Якщо Америка візьме фірташа реально за яї,а цим попахує (про що навіть в сюжеті на громадському сказав Австрієць) то йому буде не до виборів,і не до презіка,це вам не печерський суд. Навіть якщо він кудись звалить і буде в бігах то що він там зможе рішати? офіційно він ніде не появиться. Так що на разі лишіться цього фірташа не думаю що йому зараз до виборів.
от их сраной агитации.Такое впечатление...что других кандидатов нет. кличкин ХОЧЕТ соединить должности Мэра и Головы администрации.....что бы торговать дорогущей Киевской землёй. порох.....потёр с путлером...и все его заводы в рашке запустили опять.dimon11 писал(а):порох ведёт себя так...вроде он уже президент. Кличкин ведёт себя вроде он уже Мэр.
Задрали....весь Киев КРАСНЫЙот их сраной агитации.Такое впечатление...что других кандидатов нет. кличкин ХОЧЕТ соединить должности Мэра и Головы администрации.....что бы торговать дорогущей Киевской землёй. порох.....потёр с путлером...и все его заводы в рашке запустили опять.

Не факт. Это нам показывают что только двое во второй тур.........а так...кто знает.Vova-VW писал(а): Ситуація така що є порох і тюля (так зараз є) завтра точно побачимо.От з цього і виходимо.
dimon11 писал(а):Не факт. Это нам показывают что только двое во второй тур.........а так...кто знает.Vova-VW писал(а): Ситуація така що є порох і тюля (так зараз є) завтра точно побачимо.От з цього і виходимо.

Romanoproddi писал(а):не трогайте Вову. то така хвороба є. я нею теж перехворів. в мене Йулькоамореміо було
в Вови Порохамореміо. мені хоч не так обідно. бо мабуть Йульку я більше любив як жінку, а от Вова..... Вова тримайся.
) тому що бачу чим закінчилась твоя Йулькоамореміо 
чи може за ПР?
чи за комуністів???
Romanoproddi писал(а):ти мене трохи вкурвив тією Йулькою.
пояснюю для тих, хто в горах - на період моєї віддачі голосу за БЮТ інших кандидатів не було. за Кличка?чи може за ПР?
![]()
![]()
чи за комуністів???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
зараз я не за Йульку. я кричав Юлі волю! але я не договарював - Юлі Волю! Але не владу! так що до*батись до мене не має до чого навіть.
ти сам написав про Йлькоамореміо,і раніше тут її облизував,при чому тут я???

Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3