Модераторы: Чивас, stas, Мановар
leshiy_40 писал(а):А щож так "багатолюдно" на пляжах???
Славіша писал(а):Нормальок людей,

, походу дійсно у Криму нас всіх дуже чекають...SergPassSyn писал(а): походу дійсно у Криму нас всіх дуже чекають
(я таким не являюся, точно)SergPassSyn писал(а):От одні знайомі, з Чернігова, всетаки, вирішили поїхати відпочити, трохи, в пустий Крим, відпочили, а на виїзді, на блок посту, їм "морда з кулеметом" і каже: "нам потрібне ваше авто" ...переглянулись, речі в руки, вийшли і пішли пішки ...., походу дійсно у Криму нас всіх дуже чекають...
,на шо той дибіл з кулеметом сказав шо будемо курочити кабіну,але шось подумав трохи і відпустив...vit писал(а):щось є крім слів?
SergPassSyn писал(а):vit писал(а):щось є крім слів?
За що купив, за те продав.
Навмисно невидумував би
Прикольно. Уявляю що буде в сезон творитись. Навіть якщо і добавлять паромів. Щеб перекрити авто та жд шляхи через Україну, тоді зовсім весело стане.vit писал(а):забори тут нідочого. безоплатний доступ до моря був і за україну.

Последний раз в Крыму отдыхал в 2006г в Морском-пляжи были бесплатные.После не ездил не знаю.Славіша писал(а):vit писал(а):забори тут нідочого. безоплатний доступ до моря був і за україну.
Безоплатний доступ до моря був хіба за часів УРСР.
Mopo3 писал(а):Последний раз в Крыму отдыхал в 2006г в Морском-пляжи были бесплатные.После не ездил не знаю.Славіша писал(а):vit писал(а):забори тут нідочого. безоплатний доступ до моря був і за україну.
Безоплатний доступ до моря був хіба за часів УРСР.
stas писал(а):Крымль. Как изменилась жизнь на полуостровеСкрытый текст: показать
http://life.pravda.com.ua/society/2014/05/29/169968/
Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1