pilotsu писал(а):Все былое кануло в ...
ФАВКТ.

Модераторы: Чивас, stas, Мановар
pilotsu писал(а):Все былое кануло в ...

Обормот писал(а):Олег! У нас разные источники информации!![]()
Но, поверь- не выпускают!
У Вас единственная, полуправдивая, проскользнула инфа, про битву при Волновахе (не знаю правильно ли написал), там, где срочников положили правосектористы впереди себя. Как проскользнула- не знаю, но знаю, что матери порвали на местах администрацию в клочья...
У вас про это не пишут!
Я по-прежнему не буду выкладывать, как "итальянцы", видео и ссылки- интернет тебе в помощь!

leshiy_40 писал(а):Обормот
Якась юхня виходить, всьо ваші правильно показують, а наших журналюг викрадають і катують. Це тобі не кажеться дивним???
Дозріїш до "розбиратися" тоді і встрягай в тему. (а то смішно виходить і неприглядно з твого боку)
Так-так.
Трабант, без нервів.
Обормот писал(а):Я тебя тоже люблю!
leshiy_40 писал(а):Обормот писал(а):Я тебя тоже люблю!
Да пофіг мені твоє кохання. Просто, хочеться прискорити твоє просвітління. (якщо чесно)
Обормот, що сідати і лопатити тирнет??? Сам пошукай, хоча я не впевнений, що ваші цього не поприкривали.

Обормот писал(а):І як їм там?

Обормот писал(а):Если у тебя в городе рванёт, ты тоже у своего презика спросишь?

trabant писал(а):Обормот писал(а):Олег! У нас разные источники информации!![]()
Но, поверь- не выпускают!
У Вас единственная, полуправдивая, проскользнула инфа, про битву при Волновахе (не знаю правильно ли написал), там, где срочников положили правосектористы впереди себя. Как проскользнула- не знаю, но знаю, что матери порвали на местах администрацию в клочья...
У вас про это не пишут!
Я по-прежнему не буду выкладывать, как "итальянцы", видео и ссылки- интернет тебе в помощь!
ты реально ДЕБИЛ .
правосєкі....яких там не має. 
Vova-VW писал(а):Обормот писал(а):І як їм там?
Запитай у свого презіка
Romanoproddi писал(а):Vova-VW писал(а):Обормот писал(а):І як їм там?
Запитай у свого презіка
і в колишнього з України, легітимного.!! що в Парашу втік.
хто має час - закиньте цьому дебілу фото, як на виборах Сєня і Турчинов голосували. в черзі стоячи і як Сєня економ-класом літає. в них в казли такого не буде ніколи.
Vova-VW писал(а):Romanoproddi писал(а):Vova-VW писал(а):Обормот писал(а):І як їм там?
Запитай у свого презіка
і в колишнього з України, легітимного.!! що в Парашу втік.
хто має час - закиньте цьому дебілу фото, як на виборах Сєня і Турчинов голосували. в черзі стоячи і як Сєня економ-класом літає. в них в казли такого не буде ніколи.
В них на виборах черги нема,бо нах. туди йти коли і так все ясно................
Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: Baidu [Spider] и гости: 0