Для россиян. Тема про Майдан. Без эмоций

Події, факти, коментарі в Україна та у світі.

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Re: Для россиян. Тема про Майдан. Без эмоций

Сообщение Леонiд Х » 03 июн 2014, 00:16

Та не звертайте уваги на хвору людину, все минеться. Уявляєте що буде з ним, коли це все закінчиться. Я маю на увазі, хутінізм в росії. В мене мама плаче, коли я їй нагадую про її голосування за чивокуню, про те як вона тоді на нього ледь не молилася. А зараз мені її дуже жаль. Час все розставив на свої місця. :a_g_a:
Леонiд Х

Модель и год выпуска машины: т3 83р кемпер
Тип двигателя и объем: дизель 1,6D

Сообщение Romanoproddi » 03 июн 2014, 09:03

В и к т о р писал(а):http://www.youtube.com/watch?v=Rhjv2cBYRpM А как вам это? Илив Германии тоже сепаратисты собрались?

тримай совдеп

https://www.facebook.com/events/714703591901331/
тут німецькою написано. але ти зрозумієш, світлий розум майбутнього і Дарта Вейдера :-)
http://www.dw.de/kommentar-putins-gef%C ... a-17668332

http://www.radiosvoboda.org/content/art ... 05052.html

і взагалі там до сотні кацапів вийшло, а не пару тисяч. пару тисяч вийшло на інший мітинг в підтримку. ти мені нікуя не докажеш, в мене в друзях на ФБ редактор і власник німецької газети є. я через неї все моніторю.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Модель и год выпуска машины: VW PASSAT B3 G60 SYNCRO 1990
Тип двигателя и объем: 2.0 ADY +ГБО

Сообщение Чивас » 03 июн 2014, 09:08

Леонiд Х писал(а):Ну ось, тиша. :ne_vi_del: Перекормив мабуть тролів :hi_hi_hi: .

Эта тишина обманчива! Они как дрова под забором которые ждут зимы! И только мы решим гнить им там или всё таки сгореть ещё летоМ :-):
Слова стоят дёшево, мы платим свинцом!
---
ДОБРОВIЛЬНІ внески на розвиток Клубного Руху VW
Чивас
_Рада форуму

Модель и год выпуска машины: Т-4 2000 белый
Тип двигателя и объем: 2.5 ajt 262 тыс км

Сообщение В и к т о р » 03 июн 2014, 09:24

А вы ребятки на восток приедте и поживите под обстрелами, подумайте куда семьи свои спрятать, как без машины не остаться а потом скажите фашисты в киеве или класные пацаны. Гандоны продажные ваши киевские власти, вышка по ним плачет. И если бы здесь действительно были россияне как говорит ваш киев то на все 100% ваш хлам вертолётно самолётный над городами давно бы уже не летал. Да мне похрен кто там и что говорит я знаю что творится здесь. А сидеть за 1000км и чего-то по умному рассуждать как вы это делаете, х-у-й-н-ю всякую нести - на всё что вы способны. Вы или слепые или БАРАНЫ! Сразу говорю зомбоящик не смотрю вообще!
В и к т о р

Модель и год выпуска машины: Т 05
Тип двигателя и объем: 1.9

Сообщение Romanoproddi » 03 июн 2014, 09:59

ти дебіл? точніше не так. ти - дебіл. і це не образа, то медичний діагноз. в вікіпедіїподивишся, що то значить.

бо не Київ, не Львів і не Днєпр кликав москалів на допомогу і кадировців. не Київ і не Львів референдуми проводив
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение В и к т о р » 03 июн 2014, 10:04

Приезжай и ищи "москалів і кадировців" баран тупой - и это тоже не оскорбление.
Обосрёшся не приедешь - кишка тока!
Приезжайте и живите и посмотрим! И меньше ваши зомбоящики смотрите.
Янукович ошибку сделал - надо было самым жестким образом разогнать майдан, чтобы эта сволочь по всей Украине не расползлась! Да и спасибо скажите своим ЕС и США которым очко лижете! Никогда ЕС и США хорошего никому не делали - они прежде всего думают о своих интересах. Развал Украины - это результат их действий!

Сегодня в 4 утра мой город опять бстреляли, лупили по жилым районам. И после этого ты мне ещё будешь рассказывать о "москалях і кадировцях"?
Последний раз редактировалось В и к т о р 03 июн 2014, 10:14, всего редактировалось 1 раз.
В и к т о р

Сообщение crayfish » 03 июн 2014, 10:14

Отакої.
Кричали мудаки на сході (не прості люди, пахарі, шахтарі, роботяги, а власне мудаки) - "рассея спасай, рассея - вперьод", підтасували "референдум", проголосили казна що, заварили кашу, а тепер не знають що з тим всім робити??! Прийшли "освободітєлі с востока", простим людям піпец прийшов, кругом один сброд зі зброєю, і тепер щоб то хуйло вигнати зі сходу держави, забезпечити мир та спокій гине цвіт нації із західної України, її сини, які не заслуговують на таке ставлення. Хіба це правильно? То нам тепер вашу кашу гасити/розгрібати??? Та єбись то все конем - варіться тепер там самі у власному соку в суміш з каловими масами кацапстану. От простих людей шкода та їх діток.
Сорі, наболіло.
Збудись, могутня Україно!
Козацьке плем'я, стань на змаг
Туди, де сонце, де вершини,
Де перемоги йде Твій шлях.
crayfish
Турист

Модель и год выпуска машины: SEAT Toledo III
Тип двигателя и объем: 1,6 BSF

Сообщение В и к т о р » 03 июн 2014, 10:20

"гине цвіт нації із західної України" - это первые бандюганы. А вообще хрен поймёшь кто стоит на блокпостах между городами - то ли украинская армия, то ли национальная гвардия, то ли правый сектор, то ли зеки, то ли наёмники - зато разбой у них как так и надо! Это что вообще что за армия такая??? "Цвет нации" такой нахрен не нужен!

Хотите чтобы всё успокоилось - один вариант отводить эти "войска" иначе диалога вообще не будет, а если учесть сколько МИРНЫХ ЖИТЕЛЕЙ положил ваш ЦВЕТ НАЦИИ то будет ли вообще диалог непонятно. Чего добивается Киев подобными дейсвиями? Сейчас даже ранее нейтральные жители берутся за оружие, и чем дальше будет ваш ЦВЕТ НАЦИИ стрелять тем хуже для вас же! Или это непонятно?
В и к т о р

Сообщение crayfish » 03 июн 2014, 10:26

Усі ми заручники тої влади, але коли треба встати і щось змінити в житті, хтось дає задню, а хтось пробиває стіну чолом. Якщо вам остогидли бої під вікнами - як ви цього допустили? А чому не робите так, щоб цього не було? Як вам наші вояки не до вподоби - самі йдіть в армію - отримаєте зброю і будете відстоювати свої інтереси.
crayfish
Турист

Сообщение В и к т о р » 03 июн 2014, 10:34

crayfish писал(а):Усі ми заручники тої влади, але коли треба встати і щось змінити в житті, хтось дає задню, а хтось пробиває стіну чолом. Якщо вам остогидли бої під вікнами - як ви цього допустили? А чому не робите так, щоб цього не було? Як вам наші вояки не до вподоби - самі йдіть в армію - отримаєте зброю і будете відстоювати свої інтереси.

Чего мы допустили? Майдан будем называть всё своими именами - это вооружённый захват власи кем-то проплаченный! И что после этого изменилось? Все на своих местах бабло косят как косили!
Да настохерел этот киев - как результат недовольство на востоке. А вы тут рассказываете сказки. Никто из вас на восток не поедет -повторяю обосрётесь, и прежде чем кого то учить надо на собственной шкуре всё испытать, а не давить умняка с пивом перед компом как этот форум делает. Да о чём с вами вообще общаться понимания нет и не будет, звездуйте в свой ЕС он вам поможет
В и к т о р

Сообщение crayfish » 03 июн 2014, 10:37

Дякую.
Якщо вам погано в Україні - чого ви ще досі тут?
Мене в Україні багато чого не влаштовує, але емігрувати не збираюсь.
crayfish
Турист

Сообщение В и к т о р » 03 июн 2014, 10:57

crayfish ты адекватный вообже?
Вывод следующий - разговаривать с вами нечего, непонимаете в чём речь.
Уезжать никуда не собираюсь со своего города - не путайте с Украиной, Украина сосать будет теперь, Крым уплыл - уйдёт следом и восток, нахрен мне такая страна и такие правители которые свой народ уничтожают. А вас я так вижу всё устраивает аж слишком!
В и к т о р

Сообщение crayfish » 03 июн 2014, 11:08

Якщо так говорите про державу де живете - ви не патріот і не любите її. Озирніться довкола - якщо вас оточують такі самі люди - мені вас шкода. Ми живемо не тільки для животіння і задоволення власних потреб. А якщо станеться так, що мені прийде повістка - буду вимушений піти у військомат. Я вважаю, що рідну землю треба любити і боронити і пофігу хто при владі - ми стоїмо не за владу, а за співвітчизників. І є велика різниця між співвітчизником і мешканцем на нашій землі.
Добра вам.
crayfish
Турист

Сообщение В и к т о р » 03 июн 2014, 11:13

crayfish писал(а):Якщо так говорите про державу де живете - ви не патріот і не любите її. Озирніться довкола - якщо вас оточують такі самі люди - мені вас шкода. Ми живемо не тільки для животіння і задоволення власних потреб. А якщо станеться так, що мені прийде повістка - буду вимушений піти у військомат. Я вважаю, що рідну землю треба любити і боронити і пофігу хто при владі - ми стоїмо не за владу, а за співвітчизників. І є велика різниця між співвітчизником і мешканцем на нашій землі.
Добра вам.

МАРАЗМ, У ТЕБЯ ВООБЩЕ МОЗГИ ЕСТЬ? Украина с недавних пор мне уже не родина и кстати не только мне!!!
В и к т о р

Сообщение crayfish » 03 июн 2014, 11:25

Шкода, що ця батьківщина платила вашій родині пенсії, та інше забезпечення. А якщо Україна вам не батьківщина - то ви взагалі пропащий чоловік. Без батьківщини ви ніхто.
"...Юначе! Хай буде для неї твій сміх,
і сльози, і все до загину…
Не можна любити народів других,
коли ти не любиш Вкраїну!.."
crayfish
Турист

Сообщение sergejj978 » 03 июн 2014, 11:28

В и к т о р писал(а):
crayfish писал(а):Якщо так говорите про державу де живете - ви не патріот і не любите її. Озирніться довкола - якщо вас оточують такі самі люди - мені вас шкода. Ми живемо не тільки для животіння і задоволення власних потреб. А якщо станеться так, що мені прийде повістка - буду вимушений піти у військомат. Я вважаю, що рідну землю треба любити і боронити і пофігу хто при владі - ми стоїмо не за владу, а за співвітчизників. І є велика різниця між співвітчизником і мешканцем на нашій землі.
Добра вам.

МАРАЗМ, У ТЕБЯ ВООБЩЕ МОЗГИ ЕСТЬ? Украина с недавних пор мне уже не родина и кстати не только мне!!!

Ну так и пи..дуй на сво родину , в парашку .а родина твоя там где больше дают
СЛАВА УКРАЇНІБувших прикордонників небуває
098-205-92-92 050-81-00-213
sergejj978

Модель и год выпуска машины: vw 2001
Тип двигателя и объем: 2.5 AJT

Сообщение Самара » 03 июн 2014, 13:21

Мне больно видеть, как граждане простые одной страны готовы порвать друг друга. Вместо того чтобы этого Виктора обогреть добрым словом , попытаться поддержать и малость успокойть - его некоторые пытаются добить и избавиться от него. Хамство, безудержное хамство становится выше души человека.
Избавляйтесь от хамства на форуме и в сердцах своих. Дорожите каждым человеком, который здесь бывает. У вас для этого все есть и вы это умеете.
Избавляйтесь от хамов, они позор форума и Украины.
Не хочу и слышать что украинец = хамло.
Самара - це притока Днiпра
Самара

Модель и год выпуска машины: три T-3
Тип двигателя и объем: 1,8 RP, ADZ, 2.0 2Е

Сообщение Romanoproddi » 03 июн 2014, 14:18

В и к т о р писал(а):Приезжай и ищи "москалів і кадировців" баран тупой - и это тоже не оскорбление.

по знаку зодіака я овен. але якби був тупий, то 3 диплома і 2 диплома вишки + ЗНО 186 балів з 200 не набрав би :uch_tiv:
В и к т о р писал(а):Обосрёшся не приедешь - кишка тока!

якби мав військову підготовку - з радістю

В и к т о р писал(а):Приезжайте и живите и посмотрим! И меньше ваши зомбоящики смотрите.

уяви собі, що не дивлюсь

В и к т о р писал(а):Янукович ошибку сделал - надо было самым жестким образом разогнать майдан, чтобы эта сволочь по всей Украине не расползлась!

от як тепер з такими дебілоїдами жити? ти ж курва не виїздний будеш. бо тебе пиздитимуть кругом. і в Дніпрі і в Хєрсоні і у Львові.
В и к т о р писал(а): Да и спасибо скажите своим ЕС и США которым очко лижете! Никогда ЕС и США хорошего никому не делали - они прежде всего думают о своих интересах. Развал Украины - это результат их действий!

в даному випадку твоє Ху*ло війну оголосило, а не ЄС чи США

В и к т о р писал(а):Сегодня в 4 утра мой город опять бстреляли, лупили по жилым районам. И после этого ты мне ещё будешь рассказывать о "москалях і кадировцях"?

погано що такого дебіла як ти не прибили. ти там як виходиш по хліб то калоші нові вдягай, що в них і закопили тебе. таким як ти бажаю лише важкої смерті. :uch_tiv: уйобок
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Romanoproddi » 03 июн 2014, 14:21

В и к т о р писал(а):"гине цвіт нації із західної України" - это первые бандюганы. А вообще хрен поймёшь кто стоит на блокпостах между городами - то ли украинская армия, то ли национальная гвардия, то ли правый сектор, то ли зеки, то ли наёмники - зато разбой у них как так и надо! Это что вообще что за армия такая??? "Цвет нации" такой нахрен не нужен!

Хотите чтобы всё успокоилось - один вариант отводить эти "войска" иначе диалога вообще не будет, а если учесть сколько МИРНЫХ ЖИТЕЛЕЙ положил ваш ЦВЕТ НАЦИИ то будет ли вообще диалог непонятно. Чего добивается Киев подобными дейсвиями? Сейчас даже ранее нейтральные жители берутся за оружие, и чем дальше будет ваш ЦВЕТ НАЦИИ стрелять тем хуже для вас же! Или это непонятно?

Дебілко ти про який діалог? ви ж курва самі не знаєте чого хочете. лохи бля. розвели вас як скотів. в даному випадку Ахмєт вас розвів.

про цвіт нації - ти знаєш, така гниль як ти Україні не треба. ти ж навіть роду свого не знаєш. звідки твої предки завезені на Схід були. полюбас якісь зеки, котрих завезли десь з Кацапстану.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Romanoproddi » 03 июн 2014, 14:23

В и к т о р писал(а): Украина сосать будет теперь,

лизати ти будеш х*ї своїм русскім язиком в української нацгвардії. можеш тренувати язик. :-)
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Пред.След.

Вернуться в Події, факти, коментарі