Igora писал(а):ventyki писал(а):Igora
на рудненській хороші майстри. і досить демократичні ціни...
Був нині. Там роблять тільки вантажні. Відправляють на Кордуби, або в Бартатів. Дзвонив - зразу на стенд....

Igora писал(а):ventyki писал(а):Igora
на рудненській хороші майстри. і досить демократичні ціни...
Був нині. Там роблять тільки вантажні. Відправляють на Кордуби, або в Бартатів. Дзвонив - зразу на стенд....

vit писал(а):Igora
мареку набери
на ньому обірваний дріт. Із тих дротів які "живуть" поблизу такого кольору і січення не знайшов. Шо то таке? Чи впливає воно на роботу насоса? Звідки його підключити?
: Після 5-10 хв роботи мотора, різко піднімаються оберти і залишаються поки не заглушу, і так знову .... Був щойно на дизель сервісі - сказали що то не насос. Може бути якесь реле. Але яке?...

90 секунд приблизно
Обороти піднімаються десь через 5-10хв залежно від температури мотора (гарячий скоріше)То получаєтся нормальні обороти зависоківідключається— піднімаються оберти до нормальних, що виставлені на насосі
Це робота усіх тупих АБЛ

Igora писал(а):На тахометрі останній раз показувало від 850 до 1050 обертів, хоча робота двигуна була стабільна. Я йому не вірив і він перестав працювати взагалі...![]()

І ще : раніше такого не було 

Igora писал(а):На тахометрі останній раз показувало від 850 до 1050 обертів, хоча робота двигуна була стабільна. Я йому не вірив і він перестав працювати взагалі...
90 секунд приблизноОбороти піднімаються десь через 5-10хв залежно від температури мотора (гарячий скоріше)
То получаєтся нормальні обороти зависоківідключається— піднімаються оберти до нормальних, що виставлені на насосі
Це робота усіх тупих АБЛ![]()
П.С. Чи може то через топливний фільтр? Зараз десь 8-9тис. Близько до заміни...

Шось мені впав в око Вопель Мовано... 

краще фафагена нема нічого! фу!! 
Romanoproddi писал(а):фу так це ж жопель фукраще фафагена нема нічого! фу!!
Вернуться в Дизельные двигатели
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0