Прорвав в неї шланг води і зробив трохи затоп (в мене теж таке було) тобто прогнив,а саме так звана опльотка прогнила і пшик (шлангу максимум 2 роки) проблема в тому що дроти просто напилені, а не з нержавійки,тому від сирості прогнили і прорвало. Ну а стається таке як завжди коли нема нікого дома
Поговорив з спецами і сказали що коли купляєш шланг то перевіряй магнітом,нормальний шланг (з нержавійки) магніт не бере взагалі,як наслідок він не ржавіє,а якщо магніт бере то такий шланг фуфло брати нема сенсу. Тим більше що затоп може обійтись в опупенну суму. Я взагалі раджу брати сантехніку,(хоча б крани) за кордоном,нехай дорожче,але фірма,бо залити сусідський євроремонт це.....
Я жив за кордоном (деколи по пару років на одній квартирі) ніколи про ніяку сантехніку не знав,все брило,ніяких глюків і протікань. Так що всім раджу. Деколи в Європі фірмова сантехніка не дорожча ніж тут,а деколи дешевша.На рахунок батарей то тільки алюмінієві,бо залізні реально ржавіють і облазять і вода в них з часом ржава (це перевірено) так що економія не виправдана.
Про ноути: Мав два ноута фірми Acer один дешевий (тьоща жінці купила) трохи він робив десь 2-3 роки потім здох,правда робив багато. Другий Acer дорогий (ціна нового була десь касарь) ще не здох,але ламається частенько. Юзає жінка,але я ним не задоволений,по дровах виобується,ніби робить, але більше я Acer купляти не буду.
Ще є два ноута h/p один середньої цінової категорії (має не менше п'яти років) бриє добре малий його мучить, а це тест драйв о-го-го
Мій h/p має 4 роки модель з дорожчих, бриє добре претензій особливих нема,не виобується,ні по дровах ні по ОС. До речі жінки Acer на вінді 8 не хоче робити,тобто робить,але глюки з дровами і.т.д. Хоче сьомої вінди. Мій h/p і малого бриють на любій ОС без проблем. Тобто я вибираю h/p а по ціні між марками великої різниці нема.Маю маг в машині kenwood(куплений за кордоном) бриє як проклятий, має вже 8 років,взагалі ніяких проблем,юзаю практично кожен день.
Вибачте за купу писанини
Смисл теми в тому щоб ділитись досвідом і порадами в любій сфері.Ще щось позгадую то напишу. Давайте діліться.

А ще краще мідний хромований.