Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Romanoproddi писал(а):їздив вчора до Львіва, сьогодні до Рівного. з*їв у Львіві свіжого рускагаварящєго младєнца. цілу дорогу додому облизував пальці. так ми смакує ті младєнци
вчиш, вчиш-одні двійки!
Romanoproddi писал(а):а ше у Львіві мені сподобалось шо там багато бандерівських прапорів. подобаєтьсі ми той Львів. тра до Львіва женитись

Romanoproddi писал(а):а ше у Львіві мені сподобалось шо там багато бандерівських прапорів. подобаєтьсі ми той Львів. тра до Львіва женитись
Б.А.Р писал(а):Romanoproddi писал(а):а ше у Львіві мені сподобалось шо там багато бандерівських прапорів. подобаєтьсі ми той Львів. тра до Львіва женитись

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5crayfish писал(а):Romanoproddi писал(а):а ше у Львіві мені сподобалось шо там багато бандерівських прапорів. подобаєтьсі ми той Львів. тра до Львіва женитись
Вважай Ромцю, вважай - ті львівські баби - то коні з яйцями...

vit писал(а):вчиш, вчиш-одні двійки!
ЛЬВОВА!

vit писал(а):ше один мэсний
vit писал(а):ше один мэсний намалювався

.Короч,з 9тої ранку пробував із двох водяних помп(рідна здохла)зібрати одну діездатну(підшипники поміняв,сальник поміняв)а вона москальська гадина тече і тече.Висновок,-в 18.30 бігом до автозапчастин,купив нову(слава богу,хоч була в наявності).А зранку думав,та що там,через годину виїду,ага....най го шлях трафить... 
жду поставку.

Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: Baidu [Spider] и гости: 4