это как так?між гільзою та поршнем зазор на сірник а то й менше

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5
Romanoproddi писал(а):є такі штучки-дрючки як мікрометр, нутрометр, і т.д. якщо їх не має - то на сірник ніхто не визначає. це точні розміри, котрі треба знати. там зазори - отки від міліметра і навіть не десятки. якщо в кишені жме бабло - то можна і на око поршні підбирати

crayfish писал(а):Ото пішди чудо майстри, мля, їм руки повідривати треба.
Не згадують про еліпсність, міряють тільки у верхній частині циліндра...
У вашому випадку треба робити класичну капіталку, із розточкою, заміною цпг, реставрацією гбц, перевірити колінвал, і биття і діаметр шийок, роботи багато, але як зробите - буде новий мотор.
, лучше даже и не расскажишь.cecern писал(а):Компресію не поміряли, а двигло вже зняте, при огляді було встановлено, що між кінцями колца яке було знято з поршня та вставлене в циліндр зазор показав близько 3-4 мм., так що блок іде на повну капіталку. Я ось що думаю, в мене поршня стоять не розточані 78.49, що краще розточити блок чи просто перегільзувати під стандартні поршні а кинути кольца нові.
ЯННН писал(а):cecern писал(а):Компресію не поміряли, а двигло вже зняте, при огляді було встановлено, що між кінцями колца яке було знято з поршня та вставлене в циліндр зазор показав близько 3-4 мм., так що блок іде на повну капіталку. Я ось що думаю, в мене поршня стоять не розточані 78.49, що краще розточити блок чи просто перегільзувати під стандартні поршні а кинути кольца нові.
у старых поршней есть элипс не факт што после гильзовке под старый поршень будет стук юбки
cecern писал(а):Майстри по реставраціїї голови сказали, що перегорівші перегородки це не біда, так як в мене не гнало антифріз вони перегорівші до сідла клапанів, можна було б пошукати б/у голову в кращому стані, але я проживаю в такій місцевості що до самої ближньої розборки 150 км. від мене, так ще й взнавав що голова на двигло 2,4 без распреда 400 у.є, до того ж не у всіх вони є, бо голови на 2.4 більшість продають в зборі в двиглом. Ось такі пигори.

Вернуться в Дизельные двигатели
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3