Марк » 08 ноя 2014, 23:45
Я не знаю Дрона, бо на VW-ресурси прийшов недавно, так шо мова не про нього особисто. Просто замальовка з життя. Маленька, але показова, причому вкладається в опис Стяжкіної.
Вчора в нас в місті купували машину два штриха з Криму. Да-да, з Криму! Я сам прифігів, але, виявляється, приїжджають ще перекупи звідти. Які там розклади в плані розтаможки/обліку машин з України я не в курсі, але факт маємо. "За жизнь" з одним з них розговорився мій знайомий на заправці (одна з заправок в нас стала таким собі міні-автобазаром). Після загальних фраз про те, як живеться зараз в Криму, мова в них, зрозуміло, зайшла про політику і ситуацію в країні. І от кримчанин починає розказувати, як нам тут в Україні, особливо Західній, стало погано з приходом нової влади. Як нас утискають, як в нас росте долар і падають доходи. І взагалі як нам стало куйово... Прикидаєте??? Йому ж, млять, з Криму видніше! ))) Йому там з українськими виплатами і російськими цінами - зашибісь! Йому там так вже добре, шо по тачку поперся аж на бандерівщину!
Треба розуміти, що по суті цьому планктону, шо кримському, шо дамбаському, пофіг, хто його запряже - воно любого царька хвалити буде, який дасть йому пригнати машину, с3,14zdити люк, вирити копанку чи просто кусок ковбаси дасть. І шоб це зрозуміти, не тре' бути професором чи психологом. А на заміну багатьом розумним термінам є просте слово - "бидло".